01 / 05 / 2024

Helim Kurt kimdir

Helim Kurt kimdir

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ali Kurt kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Ali Kurt oldu. Peki Ali Kurt kimdir? Ali Kurt daha önce hangi işlerde görev aldı?

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çansa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çansa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sabri Kaya Yönetim Başkanlığı'nda, Helim Kurt ve Mahmut Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 100 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da kuruldu.

Abdurrahman Kurt kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Oğuzhan Kurt kimdir?

Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt kimdir? Oğuzhan Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oğuzhan Kurt, ne zamandan beri Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Avni Kurt kimdir?

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

Kazım Kurt kimdir?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kimdir? Kazım Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Kurt..

Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kurt Kısakürek kimdir? Özlem Kurt Kısakürek ne zamandan beri Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışıyor? İşte Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Helim Kurt kimdir Haberi

Helim Kurt kimdir

Helim Kurt kimdir?

Helim Kurt, 1967 yılında Samsun Bafra'da doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Bafra'da tamamladı. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi”nden İnşaat mühendisi  diploması aldıktan sonra 1 yıl özel bir şirkette mühendis olarak çalıştı.


1992-1993 yıllarında M.S.B Ankara İnşaat Emlak Daire Başkanlığı”nda askerlik görevini tamamladı. 1993 yıllarında Arnavutköy”de Mühendislik Hizmetleri yapmak üzere ofis açtı. 20 yıldır da Mühendislik ve Müteahhitlik hizmetleri yapmaktadır. 1994 yılında ER-SA İNŞAAT”ı kurdu; müteahhitlik firmasıyla sanayi ve konut inşaatları yaparak iş yaşamına başladı.

1994-2004 yılları arasında parti yöneticiliği yaptı. 2004 yılında yerel seçimlerde Ak Parti Gaziosmanpaşa bölgesinden İl Genel Meclis üyesi oldu.


2 yıl İl Özel İdaresi İl Daimi Encümeni olarak görev yaptı. Bir yıl Avrupa Birliği Komisyon üyeliği görevinde bulundu.


2007-2008 sezonunda SAMSUNSPOR yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2009...