23 / 07 / 2024

Helpfix Hasar Destek iletişim

Helpfix Hasar Destek iletişim

Helpfix Hasar Destek Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çetin tarafından kuruldu. 

AFAD resmen açıkladı: 680 bin 268 hanede hasar tespiti tamamlandı!

AFAD 10 bin liralık 'Hane Başı Destek Ödemeleri'nin kesinleşmemiş hasar tespit verileri üzerinden alınan ikametgah verisi dikkate alınarak gerçekleştirildiği bildirilerek, şu ana kadar 680 bin 268 hanede hasar tespit çalışması tamamlanmış olup, ödemelere başlandığı kaydedildi.

Depremzedelere 10 bin TL'lik destek ödemeleri başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerde konutları hasar gören vatandaşlara 10 bin TL tutarındaki Hane Başı Destek Ödemeleri verilmeye başlandı.

Katar, Gazze'nin yeniden imarı için 500 milyon dolar destek verecek!

Katar, İsrail'in 10 Mayıs 2021 itibariyle başlayan ve aralıksız devam eden saldırılarında hasar gören Gazze'nin yeniden imarı için destek sağlayacak.

İzmirli depremzedeler destek bekliyor!

30 Ekim depreminde evleri yıkılan veya hasar gören İzmirli Depremzedeler devletten destek bekliyor. Evlerinin bir daha yıkılmamasını isteyen depremzedeler yeni projeleri görmek, süreci birlikte oluşturmak ve kredi ödemelerinde kolaylık talep ediyorlar. 

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Acentelerimiz ve eksperlerimizle birlikte bölgede hasar tespitine başladı!

Türkiye Sigorta İcra Kurulu Başkanı Atilla Benli, İzmir'deki depremin ardından hasar tespit ve destek çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, "Şirketimize yaklaşık 5 milyar TL teminat tutarında toplam 83 adet hasar dosyası ulaşmıştır" diye konuştu.

Hakkari'de fırtınadan evleri hasar gören vatandaşlara 1 milyon TL destek ödemesi!

Hakkari'de bir süre önce etkili olan şiddetli fırtına sebebiyle evleri hasarlanan vatandaşlara 1 milyon TL destek ödemesi yapıldı...

Evleri ağır hasarlı depremzedelere destek kanunu kabul edildi!

Ekonomide düzenlemeler içeren torba kanun teklifinin 11 maddesi kabul edildi. Teklife göre, faaliyette olan gayrimenkul yatırım ortaklıkları, Kamu İhale Kanunu'na tabi tutulmaması ve depremde evleri hasar gören afetzedelere destek sağlanması amaçlanıyor...

Helpfix Hasar Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Helpfix Hasar Destek Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çetin tarafından kuruldu. 

Rize'de patlatılan dinamitlerin evlere hasar verdiği iddia edildi!

Çamlıca Mahallesi sakinleri ile kendilerine destek veren gruptakiler, mahallede bir araya geldi. Patlatmalar sonucu evlerinde hasar, çevrede toprak kayması olduğunu iddia eden gruptakiler yetkililerle görüşmek istedi.

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği!

Resmi Gazete tarihi 30 Temmuz 2013 olan ve Resmi Gazete sayısı 28723 olan Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümleri incelemek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Belediyelere atık su arıtma inşaatı için 311 milyon TL destek sağlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası aracılığıyla yılın ilk yarısında belediyelere atık su arıtma inşaatı için destek olunacağını söyledi. Bakanlık, 311 milyon liralık finansman desteği sağlayacak...

Aliağa İzmir Caddesi projesine esnaftan destek geldi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki İzmir Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılmasına yönelik Aliağa Belediyesi ve Aliağa esnaf Sanatkârlar Odası işbirliğinde hazırlanan Aliağa İzmir Caddesi projesine esnaftan tam destek geldi...

Helpfix Hasar Destek iletişim Haberi

Helpfix Hasar Destek iletişim

Helpfix Hasar Destek Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çetin tarafından kuruldu. 

Helpfix Hasar Destek Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Hasar Onarım 1- Her türlü genel binaların onarımı ve dekorasyonu ile hasarlı eşyaların değişim ve bakım işlerini yapmak, 2- Onarım ve dekorasyon kapsamında, binaların boya, parke, cam, cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan, kartonpiyer, fayans- seramik, mermer, granit, traverten, pvc, su tesisatlı, elektrik tesisatı ve çatı onarım işlerini yapmak, 3- Onarımlar kapsamında hasar sonrası ve öncesi müdahaleleri yapmak, 4- Hasar onarımla ilgili tüm malzemeleri almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak, 5- Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri Restorasyon 1- Her türlü genel binaların genelinde veya bir bölümünde hasar sonrası...