28 / 04 / 2024

hem kendi maksat ve gayesi için

hem kendi maksat ve gayesi için

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Metin Tuncel, Serkan Yetgin, Vedat Bolat, Bekir Cenk Aykut ve İlyas Yıldırım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

TurkNet’ten müşterilerine kötü haber! İnternet paketleri zamlandı! İşte yeni fiyatlar!

Hem kendi altyapısı ile hem de Türk Telekom altyapısı ile hizmet veren TurkNet, internet paketlerine zam yaptı. İşte Turknet yeni internet paket fiyatları…

Gözler hem yurt içi hem de küresel piyasalarda olacak! Çin’den müjdeli haber geldi!

Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık üç yıldır kapılarını dünyaya kapatan ve hem kendi ekonomisi hem de dünya ekonomilerini büyük bir tedirginlik ve çıkmaza sürükleyen Çin’den nihayet müjdeli haber bugün geldi!

Emeklinin maaşı katlanıyor! 3 gün içinde hesaplarda!

Bankalar emeklilere promosyon verebilmek için yarışa girdi. Emeklileri hem kendi bankasına çekmek hem de destek olmak amacıyla promosyon kampanyası başlatan bankalardan açıklamalar gelmeye başladı...

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

Başbakan Yıldırım: Altın tahviliyle çarklar daha da hızlı dönecek!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için ön talep dönemi bugün başladı. Başbakan Yıldırım, "Tahvil satışlarıyla vatandaşımız hem kendi kazanacak hem de ekonomisine katkı sunacak. Çarklar daha hızlı dönecek." dedi.

Adnan Menderes Üniversite Hastanesi kendi elektriğini üretecek!

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, kendi elektriğini üretecek. 'Güneş Pili' projesiyle hem enerji maliyetlerini azaltacak hem de temiz enerji üretecek.

ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi kendi elektriğini üretecek!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, kendi elektriğini kendisi üretecek. ‘Güneş Pili’ projesiyle hem enerji maliyetlerini azaltacak, hem de temiz enerji sağlanacak.

Kat maliklerinin hakları 2015!

Kat mülkiyeti kurulan bir anagayrimenkuldeki bağımsız bölümlerin sahipleri olan kat maliklerinin hem kendi bağımsız bölümleri üzerinde hem ortak yerler üzerinde bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. İşte kat maliklerinin hakları 2015...

Büyükçekmece'ye enerji parkı kuruluyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’nde kuracağı “Güneş enerjisi Parkı” ile hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek . enerji parkı yaklaşık 85 dönüm arazi üzerine kurulacak

Büyükçekmece Belediyesi'nden Güneş Enerjisi Parkı!

Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi'nde kuracağı "Güneş Enerjisi Parkı" ile Türkiye'de bir ilki hedefliyor. Belediye, bu yolla hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek ...

Bacanızı yılda 1 kez temizletin!

Başkent Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi yetkilileri, vatandaşları hem kendi güvenliği hem de itfaiyenin daha verimli çalışabilmesi için şimdiden baca temizliği yaptırmaları konusunda çağrıda bulundular.

hem kendi maksat ve gayesi için Haberi

hem kendi maksat ve gayesi için

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Metin Tuncel, Serkan Yetgin, Vedat Bolat, Bekir Cenk Aykut ve İlyas Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1-Mimarlık, mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik etüt işleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak, projeleri ve etütleri hazırlamak hazırlatmak, projeleri ve etütleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj işlerini yapmak, montaj işlerini yapmak, taahhüt etmek, haritacılık yapmak, müşavirlik, komple proje yönetimi..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres; GÜMÜŞSUYU MAH.ÜLKER SK.NO.32/2 BEYOĞLU...