29 / 04 / 2024

TurkNet’ten müşterilerine kötü haber! İnternet paketleri zamlandı! İşte yeni fiyatlar!

TurkNet’ten müşterilerine kötü haber! İnternet paketleri zamlandı! İşte yeni fiyatlar!

Hem kendi altyapısı ile hem de Türk Telekom altyapısı ile hizmet veren TurkNet, internet paketlerine zam yaptı. İşte Turknet yeni internet paket fiyatları…



Turknet yeni yılda internet paketlerine zam uyguladı. Bilindiği üzere şirket, önceki fiyat artışında baz paket fiyatı olarak 139.90 TL’yi belirlemişti. Ama yerel sağlayıcı olan Türk Telekom altyapısındaki VDSL kullanıcıları için bu rakam port ücretlerinin artması nedeniyle 169.90 TL’ye yükselmişti. Bu artışa ek olarak da söz konusu dönemin enflasyon yükü ve altyapı giderlerine de bakıldı ve tüm bunları göz önünde bulundurularak yapıldı. Şimdiki zam kararının da yine benzer sebeplerden alındığı öngörülüyor.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön