14 / 05 / 2024

TurkNet’ten müşterilerine kötü haber! İnternet paketleri zamlandı! İşte yeni fiyatlar!

TurkNet’ten müşterilerine kötü haber! İnternet paketleri zamlandı! İşte yeni fiyatlar!

Hem kendi altyapısı ile hem de Türk Telekom altyapısı ile hizmet veren TurkNet, internet paketlerine zam yaptı. İşte Turknet yeni internet paket fiyatları…



TURKNET ZAM SONRASI İNTERNET FİYATLARI NE KADAR OLDU?

TurkNet, aldığı fiyat artışı kararını kullanıcılarına duyurdu. Buna göre VDSL hizmeti için önceden 169.90 TL olan fiyat, söz konusu zam sonrası 249.90 TL’ye çıktı. GigaFiber hizmetinin fiyatı ise 229.90 TL oldu.

TÜRK TELEKOMDAN YENİ BRİ BAŞARI!

Türkiye'de hatırı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyonun önemli ismi "Great Place to Work” sertifikası aldı. Türk Telekom’un bilgi teknolojileri çözümleri sağlayıcı şirketi olan İnnova, Great Place to Work Enstitüsü'nün “Harika İş Yeri" kriterlerini sağladığı için "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı. İnnova küresel seviyede verilen bu sertifika ile değer oluşturan insan kaynakları uygulamalarının başarısını da herkese göstermiş oldu.

GREAT PLACE TO WORK NEDİR?

Great Place to Work, iş yerlerinde Yüksek Güven, Yüksek Performans Kültürü TM oluşturma, devam ettirme ve tanıma konusunda küresel otoritedir.  Bakış açısını büyük liderlerden öğrenip, milyonlarca çalışan ile anket yaparak ve dünyanın dört bir yanındaki en iyi binlerce işyerini inceleyerek oluşturduk. Altı kıtanın tamamında 60'tan fazla ülkede işletmelere, kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve devlet kurumlarına hizmet veriyoruz ve misyon her yıl 10.000'den fazla kuruluşa dokunuyor. Dünyanın dört bir yanındaki kuruluşların harika kültürlerini oluşturmalarına, sürdürmelerine ve ölçeklendirmelerine yardımcı olmak için çalışmalarımızdan derlediğimiz iç görüleri her sektörden ve büyüklükten şirketle paylaşma konusunda başarılıyız.

Altın kahini İslam Memiş’ten zelzele yaratacak uyarı! Altın almayı düşünüyorsanız…

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön