11 / 05 / 2024

hemen tapu teslim konut projeleri 2013

hemen tapu teslim konut projeleri 2013

Maketten satışın her geçen gün yaygınlaştığı günümüzde “tapu” hayati önem taşıyor. Fakat teslim tarihinden önce tapuları hemen teslim edip aldığınız gayrimenkulü güvence altına alan projeler de var. İşte hemen tapu teslim konut projeleri 2013…

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Atabek Konutları Silivri projesinde yaşam başladı. 8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları projesinde 336 konut bulunuyor. 

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Mest Villaları, Aydın ili, Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi'nde konumlanıyor.  Kabasakal İnşaat tarafından inşa edilen Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Mest Villaları ne kadar? İşte detaylar...

Florya Yalı'da hemen anahtar teslim 4+1 daireler! 

Florya Yalı projesinde 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede hemen anahtar teslim fiyatıyla satışlar devam ediyor. Peki Florya Yalı'da 4+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

hemen tapu teslim konut projeleri 2013 Haberi

hemen tapu teslim konut projeleri 2013

Son birkaç yıldır konut sektöründe yeni bir pazarlama modeli olarak öne çıkan sat-yap yani maketten satışın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Müşteri topraktan aldığı için tamamlanmış bir projeye göre çok daha fazla prim kazanır, fakat unutmamak gerekir ki hayali bir ürüne paranızı yatırıyorsunuz. Bu noktada tapu hayati önem taşıyor. 


Özel mülkiyetin tescil edilmesi ve malikliğin belgelenmesi olarak bilinen tapu,  konut ya da iş yeri herhangi bir taşınmazı koruyan ve bedeli ödenmiş bir alışverişin sonunda size mülkiyet hakkı verir. Bu nedenle maket üzerinden satın aldığınız bir daire için tapu büyük bir güvence.  


Avukat Emre Alcan: Tapu maketten satışlarda önemli güvence

Tapunun özellikle maketten satışlarda önemli güvence olduğuna dikkat çeken Gayrimenkul Avukatı Emre Alcan, gayrimenkul alımlarında mülkiyet hakkının kazanılması ve korunabilmesi için...