04 / 10 / 2024

hemzemin geçit kalkıyor mu

hemzemin geçit kalkıyor mu

TCDD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, alınan önlemlerle hemzemin geçit kazalarında son 4 yılda yüzde 89 düşüş yaşandığını belirterek kaza sayısını sıfıra indirmek için hemzemin kalmayacak dedi.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Müjde! Sandıktan ne çıkarsa çıksın: Telefonlarda vergi kalkıyor! Gençlerin yüzü gülecek! İşte Vergisiz iPhone Fiyatları

Vergisiz iPhone fiyatlarıyla gençlerin yüzü gülecek! Telefonlardan vergi kalkıyor, sandıktan ne çıkarsa çıksın, vaat yerine getirilecek! Muhalefet ve iktidar ortak paydada buluştu, kazanan geçler olacak. İşte ayrıntılar...

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...

Dolar hop oturup hop kalkıyor! Yastık altında doları olanlar dikkat! Son dakika dolar/TL 16 Ağustos 2022

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru dün düşerken bugün yükselişe geçti. Dolar hop oturup hop kalkıyor. İşte son dakika dolar kuru 16 Ağustos 2022

Buca'da imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede inşa edilen kaçak yapılar yıkılıyor. Kentte imar barışı fırsatçılarına geçit verilmiyor.

Erzincan Geçit 2.Etap TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Erzincan Geçit 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

İmar yönetmeliğinde geçit hakkı!

Geçit nedir? İmar yönetmeliğinde geçit hakkı kimlere tanınıyor? İşte Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümler..

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya’da yapımı tamamlanmak üzere olan Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde incelemelerde bulunarak, projenin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Kütahya Kamil Saraçoğlu OSB'de üst geçit yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Türkiş Hemzemin Geçidi'nde çalışmalar tamamlandı!

Samsun Hafif Raylı Sistem güzergahı Türkiş Hemzemin Geçidi’ndeki baskı beton çalışması 3 günde tamamlanarak geçit trafiğe açıldı.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

hemzemin geçit kalkıyor mu Haberi

hemzemin geçit kalkıyor mu

TCDD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, alınan önlemlerle hemzemin geçit kazalarında son 4 yılda yüzde 89 düşüş yaşandığını belirterek kaza sayısını sıfıra indirmek için büyük şehirlerdeki 500'e yakın hemzemin geçidin üst ve alt geçitlerle iptal edileceğini, uzun süreli beklemeleri önlemek için de tren hızına duyarlı uyarı sistemini devreye alacaklarını söyledi.  


TCDD ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Emniyeti ve Kaza İnceleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından Alsancak Garı'nda düzenlenen "Hemzemin Geçitler" konulu panelin açılış konuşmasını yapan Apaydın, yerleşim alanlarının kontrolsüz gelişmesi sonucu demiryollarının karayollarıyla hemzemin geçitlerde kesişmek zorunda kaldığını, bu geçitlerin de sürücülerin dikkatsiz ve acele davranması sonucu kazalara sahne olduğunu dile getirdi.


Kazalarda çok sayıda can kaybının yaşandığını ve kazaların faturasının haksız yere TCDD'ye kesildiğini söyleyen Apaydın,...