02 / 05 / 2024

Hendek yenileme

Hendek yenileme

Hendek'te kentsel dönüşüm için komisyon oluşacak. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Kemaliye Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

DASK yenileme zorunlu mu?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK, yıllık olarak düzenleniyor. DASK poliçe süresinin son bulması halinde, DASK'ın yenilenmesi gerekiyor. Peki, DASK yenileme zorunlu mu? İşte DASK yenileme işlemleri..

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

Sincan 'ın Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Vatandaşla masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın da muvafakatlarını alacak

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

SİNCAN'IN Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi.Vatandaş ile masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın muvafakatlarını da alacak.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Sincan yeni yüzüne kavuşacak.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Tamamlandıktan sonra ise Sincan yepyeni yüzüne kavuşacak.

Arçelik, yenileme hareketi başlattı!

Arçelik, yenileme hareketi başlattı. Arçelik, yenileme hareketi ile hem tüketicilerin ürünlerini yenileniyor hem de eski ürünleri geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.Kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek.

Kentpark Faik Baysal Kütüphanesi'nin yenileme çalışmaları başlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının başlatıldığı Kentpark içerisindeki kütüphanenin adı yapılan anket çalışmasıyla belirlendi. Başkan Toçoğlu, " Faik Baysal Kütüphanesi şehrimize hayırlı olsun ” dedi.

Karayollarında yenileme ve yapım çalışmaları!

Karayollarının yenileme ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kurban Bayramı nedeniyle 8 Ekim saat 08:00'e kadar otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş yapılacak...

Arçelik, Türkiye'nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor!

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski eşyaları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor...

Sakarya Hendek Kemaliye Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için acele kamulaştırma!

Sakarya Hendek ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi'nde riskli alan sınırlarında kalan parsellerde kentsel dönüşüm yapmak amacıyla Hendek Belediyesi tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ankara Sincan' da Kentsel Yenileme projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Kentsel Yenileme projesinin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Risk analizi yenileme süresi!

Risk analizi, işyerleri ve kapıcı çalıştıran apartmanlarda mevcut olan ya da olması muhtemel tehlikeleri en aza indirgemek için yapılıyor. Peki risk analizi ne zaman yenilenmeli? İşte risk analizi yenileme süresi...

Mark Zuckerberg'in evinde 17 aydır yenileme çalışmaları bitmedi!

Kişisel serveti 16 milyar dolardan fazla olan Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in başı, komşularıyla dertte. 30 yaşındaki Zuckerberg'in San Francisco'daki evinde 17 aydır yenileme çalışmalarının bitmemesi komşularını kızdırdı...

Hendek yenileme Haberi

Hendek yenileme

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kemaliye Mahallesi sakinlerinden oluşan komisyonla görüştü. 


MECLİSE SUNULACAK 


Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan başkanlığında yapılan toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması ile ilgili Kemaliye Mahallesi sakinlerinden ve Hendek Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir komisyon oluşturularak Hendek Belediye Meclisi'ne sunulmasına karar verildi. 


6 KİŞİLİK KOMİSYON 


Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Şen, Fen İşleri Müdürü Selami Uludağ, Sakarya Büyükşehir İmar Komisyonu Başkanı Hasan Altuntaş, Hendek Belediyesi İmar Komisyonu Üyeleri Adem Sefa (AK Parti), Hudaverdi Bahadır (MHP), Cengiz Şişman (MHP) ve Kemaliye Mahallesi sakinlerinden oluşan 6 kişilik komisyon katıldı. 


MAHALLELİ VE MECLİS ÜYELERİ 


Toplantıda Kemaliye Mahallesi'nde gerçekleşme olan kentsel dönüşüm hakkında Hendek Belediye Başkanı Ali İnci bilgi verdi. 

Ayrıca belediye yetkilileri,...