25 / 07 / 2024

Henge Cote Deco

Henge Cote Deco

HENGE son yıllarda tasarımlarındaki sofistike yaklaşım, çağdaş yaşama vurgu yapan şık detaylar ve İtalyan el ustalığının inceliği ile dünyada öne çıkan mobilya ve aydınlatma markalarının arasında yer alıyor.

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Elif Aladağ, Erhan Aladağ, Erkan Aladağ ve Gökhan ALadağ ortaklığında kuruldu.

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Şaban    Pamuk tarafından kuruldu.

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Baki Türkoğlu tarafından kuruldu.

San Deco Mimarlık Yıllığı 2019 paneli 8 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda gerçekleşen Mimarlık Yıllığı 2019 panelleri kapsamında bu hafta, canlı yayında 8 Eylül Salı günü saat 17:00’de düzenlenecek. 

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Türkiye'deki Art Deco tarzının öncüsü Art Design, proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Deco Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Derya Çoşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Taksim Camii'nin detayları belli oldu!

Taksim'e yapılacak cami projesinde imzası bulunan Yüksek Mimar Şefik Birkiye ve Dr. Mimar Selim Dalaman, cami projesini hazırlarken "Art Deco" mimari stilinden yararlandığını açıkladı.

Henge Cote Deco Haberi

Henge Cote Deco

Kurulduğu 2000 yılından bu yana tasarım konusunda dünyada isim yapmış birçok özel markayı kendi stilini katarak Türkiye’de temsil eden COTE DECO, ünlü İtalyan mobilya ve aydınlatma tasarım markası HENGE’i markaları arasına ekledi. İşlevsellik, tutku ve mükemmelliği odağına alarak aydınlatmadan aksesuara geniş bir yelpazede birbirinden ayrıcalıklı ürünlere imza atan ünlü İtalyan tasarım markası HENGE, COTE DECO’nun Tophane’deki yeni Showroom’unda yerini aldı.


HENGE son yıllarda tasarımlarındaki sofistike yaklaşım, çağdaş yaşama vurgu yapan şık detaylar ve İtalyan el ustalığının inceliği ile dünyada öne çıkan mobilya ve aydınlatma markalarının arasında yer alıyor. 


Yaşam alanlarının ihtiyaçlarına göre işlevsel, duygulara hitap eden ve estetik çözümler yaratmayı hedefleyen HENGE’in tasarım sürecinin yönetimi mimar Massimo Castagna’ya ait. Castagna’nın zamansız, benzersiz, kuralcılıktan uzak stili ve yaklaşımı markanın tasarımlarında kendini hissettiriyor....