25 / 07 / 2024

Herous Homes İnşaat adres 

Herous Homes İnşaat adres 

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mıryaghoub Seyedzadeh tarafından kuruldu.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mıryaghoub Seyedzadeh tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Yazgan tarafından kuruldu.

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, MM.E.Abdelraouf Elsayed Tahawy tarafından 40bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi!

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi 'nde dairelerin alanları 93 ile 195 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Homes İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Homes İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erkin Köksal, Mustafa İsmail Öncel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Ulus, Kültür Mahallesi, Esra Sokak'ta kuruldu

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 konut 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. Projenin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor

Ergün Polat İnşaat bu yıl 600 konut yapacak!

Ergün Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Polat, bu yılın önünün açık olduğunu söyleyerek Anadolu yakasında 600 konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını açıkladı

Herous Homes İnşaat adres  Haberi

Herous Homes İnşaat adres 

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mıryaghoub Seyedzadeh tarafından kuruldu.

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi konusu:
ORGANİZASYON -Ulusal ve uluslar arası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak, resim, heykel, seramik, fotoğraf film, grafik, müzik ve el sanatları ile sanatsal ve bilimsel kapsamlı faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. -Her türlü tanıtım hizmetleri, halkla ilişkiler faaliyetleri, turistik tesislerde şov programları, animasyon, organizasyonlar ve eğlence programları düzenlemek, programlar sunmak. -Her türlü animasyon hizmeti vermek, organizasyonlar yapmak. Her nevi sağlık kuruluşu, mağaza, restoran veya ören yeri tesisleri gibi işletmelerin tanıtımını sağlayarak, komisyon anlaşmaları yapmak. Yerli ve yabancı halka arzını sağlamak veya üçüncü şahıslarca tanıtımı ve pazarlamasını sağlamak. -İlgili sözleşmelerde belirtilerek gerek tanıtım bedeli gerekse komisyon tespiti şeklinde sözleşmeler...