27 / 05 / 2024

Häfele yeni mutfak serisi

Häfele yeni mutfak serisi

Häfele, yarının çizgisini bugüne taşıyan yeni mutfak serisini satışa sunuyor...

Subaru yeni aracı ile yollara çıktı! İşte Subaru Crosstrek e – boxer Türkiye fiyatı

Son çeyreğe girerken otomobil üreticileri hızla yeni ve göz alıcı modellerini tanıtmaya başladılar. Subaru, sektörün ilgi odağı olan e-Boxer motorlu Crosstrek modelini Türkiye'de satışa sunuldu. İşte bu otomobilin Türkiye fiyatı ve ayrıntıları...

Yemek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Yeni mutfak yardımcınız ile tanışın! 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yemek yapmaya yetişemiyorum bana bir yardımcı lazım diyenler için Tefal, 8  kişiye yetecek kapasiteye sahip, çeşitli yemekleri minumum yağ ile hazırlayan ısı ayarlı fritöz ürününe mutfaklarınızda yer açın. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve fiyat listesi.

Halka arz olan yeni şirkete kaç kat talep geldiğine inanamayacaksınız!

Borsa İstanbul’da yeni yılla birlikte hem yatırımcı hem de halka arz sayıları hızlandı. Yeni seneyle birlikte borsaya kote olan şirketlere yatırımcılar ilgi gösterirken, önümüzdeki perşembe günü gong çaldıracak Söke Un’a ise yatırımcılardan dudak uçaklatan bir talep geldi!

En yeni Kitchen Aid mutfak aletlerinde en ucuz fiyatlar! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak aletlerinde fütüristik tasarımlarıyla bilinen Kitchen Aid'den yeni mutfak aletlerinde uygun fiyatlar... 

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Häfele Discoveries yarın başlıyor!

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlarda yenilikçi ürünlere ve akılcı çözümlere attığı imza ile adından söz ettiren Häfele, pandemiyle beraber dijitalleşmeye başlayan ticari hayatta yeni bir evren yarattı. Häfele Discoveries 4 Mayıs tarihinde başlıyor...

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile ve sat!

Häfele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Kiraya sunulan evlerde 3 kira bedeli; satışa sunulan evlerde ise istenen bedelin yüzde 3’ü ev yenilemeye ayrıldığında bu dairelerin yüzde 70-80 oranında daha hızlı kiralandığını ya da satıldığını gözlemliyoruz” dedİ.

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi 31 Temmuz'da!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Çin'in yeni hızlı treni seferlerine başladı!

G7 Fuxing adlı yeni uzun hızlı tren 1 Temmuz 2018 itibariyle Çin'in başkenti Pekin'in Güney Tren Garı kalkışlı seferlere başladı. Yeni uzun Fuxing hızlı treni Pekin-Şanghay arası seferini ilk kez bu Pazar günü gerçekleştirdi.

TOKİ Mersin Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Häfele yeni mutfak serisi Haberi

Häfele yeni mutfak serisi

Mutfaklar, evin en sosyal alanı olan oturma odalarından sonra, en çok vakit geçirilen alanlar olarak kabul ediliyor. Her şeyden önemlisi tüm ürünlerin işlevsel, ama aynı zamanda çok estetik olduğu ve şüphesiz son teknolojinin bütün imkanlarını içinde barındıran mutfaklar, tabii yine yenilikçi Häfele’nin işi!


“Vermont mutfak”

Artık Häfele’nin adıyla anılmaya başlayan, dolapların sessiz ve yavaş açılıp kapanmasını sağlayan kalkar kapak sistemi mutfaklara son teknolojiyi getiriyor. Kusursuz çalışan mekanizmasıyla kuru gıdaların gardırobu sayılan boy kiler sistemi artık çağdaş mutfakların vazgeçilmez bir parçası haline geldi.Bölmeleri sayesinde çöpleri kategorilere ayırarak atmayı sağlayan çöp kutuları çevreyi düşünürken, ocak önü koruyucular çocukları olası tehlikelerden koruyor.


“Carolina mutfak”

Dekorasyona katılacak sıra dışı dokunuşlarla mutfakların havasını değiştiren Häfele, kusursuz çalışan mekanizmasıyla şeffaf tasarımlı boy kiler sistemlerini country mutfaklara taşıyor. Tüm mutfak...