06 / 05 / 2024

Häfele'nin yeni mutfak serisi yarının çizgisini bugüne taşıyor!

Häfele'nin yeni mutfak serisi yarının çizgisini bugüne taşıyor!

Häfele, yarının çizgisini bugüne taşıyan yeni mutfak serisini satışa sunuyor...



Mutfaklar, evin en sosyal alanı olan oturma odalarından sonra, en çok vakit geçirilen alanlar olarak kabul ediliyor. Her şeyden önemlisi tüm ürünlerin işlevsel, ama aynı zamanda çok estetik olduğu ve şüphesiz son teknolojinin bütün imkanlarını içinde barındıran mutfaklar, tabii yine yenilikçi Häfele’nin işi!


“Vermont mutfak”

Artık Häfele’nin adıyla anılmaya başlayan, dolapların sessiz ve yavaş açılıp kapanmasını sağlayan kalkar kapak sistemi mutfaklara son teknolojiyi getiriyor. Kusursuz çalışan mekanizmasıyla kuru gıdaların gardırobu sayılan boy kiler sistemi artık çağdaş mutfakların vazgeçilmez bir parçası haline geldi.Bölmeleri sayesinde çöpleri kategorilere ayırarak atmayı sağlayan çöp kutuları çevreyi düşünürken, ocak önü koruyucular çocukları olası tehlikelerden koruyor.


“Carolina mutfak”

Dekorasyona katılacak sıra dışı dokunuşlarla mutfakların havasını değiştiren Häfele, kusursuz çalışan mekanizmasıyla şeffaf tasarımlı boy kiler sistemlerini country mutfaklara taşıyor. Tüm mutfak mobilyalarına uygulanabilen ve her şeye kolay erişimi sağlayan LED aydınlatmalar sıra dışı tarzdaki bu mutfaklara da uygulanabiliyor. Country mutfaklar için özel olarak tasarlanan ankastreler de yine aynı bakış açısının ürünleri. Köşeleri verimli kullanmayı sağlayan köşe kiler ve alt dolapları kullanma olanağı sağlayan tezgah altı kiler sistemleri tarzı ne olursa olsun bütün mutfakların vazgeçilmez aksesuarları oluyor.


“Indiana cep mutfak”

Bugünün trendi stüdyo evlerde iç içe tasarlanan mutfak ve oturma odaları için Häfele’nin yarattığı, kapanınca mutfağı tamamen saklayan kayar kapak sistemi çok ilgi görüyor. Sistem, kapaklar kapanınca bir anda mutfağı dolap görüntüsüne çeviriyor. Yine küçük mutfaklarda yer kazandıran duvara monte askı sistemleri ile küçük alanları en verimli şekilde değerlendiren tezgah altı kiler sistemleri stüdyo evlerin mutfakları için yaratıcı ve kullanışlı çözümler.


“Minnesota mutfak”

Mutfakların aynı zamanda işlevsel bir odaya dönüştüğü düşünülürse, çekmece içi düzenleyiciler ile işler kolaylaşıyor; paslanmaz çelik çatal kaşıklıklar konforlu ve uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Şimdiye kadar mutfaklarda kullanılmaya alışılmış standart renkler bir kenara atıldı bugünlerde. Häfele’nin bu yaklaşımı benimseyen siyah renkli köşe kiler sistemi ve siyah mutfaklara uyumlu, özel tasarım stor sistemi farklı renklerin cazibesini mutfaklarına taşımak isteyenler için uyumlu bir seçenek sunuyor.


“Montana mutfak”

Mutfaklarda mobilyaya gömülü LED aydınlatmalar ile çekmeceyi açar açmaz içindeki her şeyi aydınlatan ve kolayca bulmayı sağlayan çekmece içi aydınlatma sistemleri Häfele sihirleri olarak bugünün mutfaklarına imzasını atıyor. Küçük mutfaklar için düşünülmüş, yer kazanımı konusunda büyük adımlar atmayı sağlayan duvara monte askı sistemi ile tüm erzakları düzenli olarak bir araya toplayan ve kolay ulaşmayı sağlayan iç çekmeceler işlevsel oldukları kadar aynı zamanda estetik ürünler.


“New Jersey mutfak”

Her boya uygun, tek düğme ile açılıp kapanabilen elektronik kalkar kapaklar Häfele’nin teknolojik ve yenilikçi ürünlerinin başında geliyor. İster ilave tezgah ister masa olarak kullanılabilecek çekilebilir masa sistemleri mutfakta işleri kolaylaştırdığı gibi, kullanılmadığı zamanlarda yer kaplamıyor. Köşe kiler sistemleri dolapların köşelerinde kalan tüm kör noktaları değerlendirdiği gibi, mutfağın genel renklerine gösterdiği uyumla da estetikle ilgili kaygıları ortadan kaldırıyor.


“Oregon mutfak”

Dolapların sesiz ve yavaş açılıp kapanmasını sağlayan kalkar kapak makaslar Häfele mutfaklarının ileri teknoloji ürünlerinden biri. Mutfağın en aydınlık olması gereken çalışma alanlarını en verimli şekilde aydınlatan tezgah üstü LED aydınlatma sistemi ise bir başka yenilikçi yaklaşımın ürünü. Dolapla birlikte kapağı açılarak öne gelen, kullanımı kolay ve ergonomik çöp kutusu ise tezgah üzerindeki çöpleri pratik şekilde atmayı sağlıyor.


Häfele, söz konusu mutfaklar için tezgah ve dolap dışında her şeyi satışa sunuyor. Dolapların yanlara ya da yukarıya sessiz ve yavaşça açılıp kapanmasını sağlayan mekanizmaları, köşeleri ve tezgah altlarını her santimetrekaresine kadar değerlendiren kiler sistemlerini, dolap içlerini, tezgah üstlerini ve geneli aydınlatan sistemleri, ankastre ürünleri, özel tasarım beyaz eşyaları, yani sadece dolaplarla ve tezgahla

sağlanamayacak tüm konforu sunuyor. Bütün işlevsel donanımlarıyla, kullanışlı bir mutfak üretmeleri için mutfak üreticilerine, dolayısıyla mutfakta geçirdikleri her an mutluluk duymaları için hanımlara sesleniyor.


Geri Dön