27 / 05 / 2024

yeni mutfak serisi Häfele

yeni mutfak serisi Häfele

Häfele, yarının çizgisini bugüne taşıyan yeni mutfak serisini satışa sunuyor...

Mercedes Benz yeni e serisi ile Türkiye'ye geldi! Mercedes beklenen modelini tanıttı... 

Otomotiv sektöründe gelişmeler hız kesmeden sürerken, Mercedes Türkiye’ye özel bir motorla görücüye çıktı. Markanın merakla beklenen model tanıtılırken Mercedes Benz yeni e serisinin tanıtımı yapıldıç İşte haberin detayları…

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

 Mercedes Yeni A-Serisi'nin 2023 Ağustos fiyat listesi belli oldu. İşte detaylar...

BMW 3 Serisi’ne sadece bir ayda 308 bin 500 TL zam geldi! 3 Serisi’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

BMW, temmuz ayı kapsamında 3 Serisi’ne 308 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı. Bu zammın ardından herkes BMW 3 Serisi’nin yeni fiyatını merak etmeye başladı.

BMW 2 Serisi’ne tamı tamına 131 bin 700 TL zam geldi! 2 Serisi’nin yeni fiyatını görenler şaşkına döndü!

BMW, temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Resmi internet sitesinden modellerinin yeni fiyatlarını yayımlayan BMW, 2 Serisi’ne tam 131 bin 700 TL zam yaptığını duyurdu.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

Oppo, yeni A serisi akıllı telefonunu tanıttı. Oppo A98 5G olarak adlandırılan telefon, şu anda BAE'de satışa sunuldu. İşin güzel yanı, Oppo'nun akıllı telefonu kabaca 300 $ civarında olan 1.099 Dhs karşılığında piyasaya sürdü.

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Vivo V27 Pro'nun lansman tarihi belli oldu! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vivo'nun yeni V27 serisi, 1 Mart'ta küresel pazarda satışa sunulacak. Vivo V27 ve V27 Pro'dan oluşması beklenen seri, MediaTek Dimensity yonga setinde piyasaya çıkacak.

yeni mutfak serisi Häfele Haberi

yeni mutfak serisi Häfele

Mutfaklar, evin en sosyal alanı olan oturma odalarından sonra, en çok vakit geçirilen alanlar olarak kabul ediliyor. Her şeyden önemlisi tüm ürünlerin işlevsel, ama aynı zamanda çok estetik olduğu ve şüphesiz son teknolojinin bütün imkanlarını içinde barındıran mutfaklar, tabii yine yenilikçi Häfele’nin işi!


“Vermont mutfak”

Artık Häfele’nin adıyla anılmaya başlayan, dolapların sessiz ve yavaş açılıp kapanmasını sağlayan kalkar kapak sistemi mutfaklara son teknolojiyi getiriyor. Kusursuz çalışan mekanizmasıyla kuru gıdaların gardırobu sayılan boy kiler sistemi artık çağdaş mutfakların vazgeçilmez bir parçası haline geldi.Bölmeleri sayesinde çöpleri kategorilere ayırarak atmayı sağlayan çöp kutuları çevreyi düşünürken, ocak önü koruyucular çocukları olası tehlikelerden koruyor.


“Carolina mutfak”

Dekorasyona katılacak sıra dışı dokunuşlarla mutfakların havasını değiştiren Häfele, kusursuz çalışan mekanizmasıyla şeffaf tasarımlı boy kiler sistemlerini country mutfaklara taşıyor. Tüm mutfak...