06 / 05 / 2024

Hidayet Özçelik ahşap ev

Hidayet Özçelik ahşap ev

Betonarme daireler 130 bin liradan başlayan fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunulurken sadece 20 günde inşa edilen ahşap evler ise 70 bin liradan alıcı bekliyor.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

1942'de ahşap evlerin sigorta ücretlerine indirim yapılmış!

1942 yılında ahşap evlerin sigorta ücretlerine yapılan indirimler yürürlüğe girmiş. Söz konusu karar Türkiye'deki sigortacılar acentesine gönderilmiş.

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Üsküdar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 ahşap ev!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Yüksele ait 2 ahşap evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Bardo, İsmail Özözen ve Serdar Gül ortaklığında kuruldu.

Sav Ahşap Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sav Ahşap Ürünleri Anonim Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldız tarafından kuruldu. 

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ilık tarafından kuruldu.

Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Salih Zeki Özen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Hidayet Özçelik ahşap ev Haberi

Hidayet Özçelik ahşap ev

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden inşaat sektöründe son yıllarda ahşap eve olan ilgi de her geçen gün artıyor. Betonarme daireler 130 bin liradan başlayan fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunulurken sadece 20 günde inşa edilen ahşap evler ise 70 bin liradan alıcı bekliyor.


Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ve bir çok kuruluşun desteğiyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı'nda firmalar dikkat çekmek için ilginç tasarımlarını sergiliyor. Balıkesir’in Edremit ilçe merkezli bir ahşap firmasının yaptığı iki katlı ahşap ev fuarın ilgi çeken ürünlerinden oldu.


YANGINLARDA RİSKİ DAHA AZ, ÇAMURLUK GİBİ HASAR GÖREN YERİ DEĞİŞTİRİRSİNİZ


Ahşap evlerinin yüz yıla kadar ömrünün olduğunu belirten firma sahibi Hidayet Özçelik, “Ahşaba ilgi yıllardan beri süregelen...