18 / 05 / 2024

Hıfzullah Şahin

Hıfzullah Şahin

Aşahinler İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hıfzullah Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

FED'in faiz artış hızı gelecek aylarda yavaşlayacak!

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, para politikasının şahin seviyelere yaklaşmasıyla önümüzdeki aylarda faiz artırımlarının hızının yavaşlayacağını söyledi.

Özkum İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özkum İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Şahin Aslantaş tarafından kuruldu!

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Hüba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celal Cem Şahin tarafından kuruldu.

İstanbul Ata Yönetim ve Medya Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Ata Yönetim ve Medya Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Şahin tarafından kuruldu.

E Zirve İnşaat Hırdavat Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Zirve İnşaat Hırdavat Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Şahin tarafından kuruldu.

Hatay'daki hızlı tren projesinin entegre edilmesi önerisi TBMM'de!

Hatay ilinin hızlı tren projesine entegre edilmesi önerisine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Hüseynik, turizm merkezi olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada Hüseynik için çok güzel projeler hazırladıklarını söyledi.

Ferno Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ferno Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Güngören'de 12 milyon 883 bin 639, 37 TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şahin tarafından kuruldu. 

Okul Organizasyon ve Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okul Organizasyon ve Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hürden Şahin tarafından kuruldu.

Hıfzullah Şahin Haberi

Hıfzullah Şahin

Aşahinler İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hıfzullah Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Aşahinler İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aşahinler İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı No:4 B Blok...