17 / 05 / 2024

highway outlet levis ne zaman açılacak

highway outlet levis ne zaman açılacak

Rahat ve klasik stiliyle marka tutkunlarının kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan dünyaca ünlü Levi's yakında HighWay Outlet'te hizmete açılacak.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

Levi's HighWay Outlet'te mağaza açacak!

Rahat ve klasik stiliyle marka tutkunlarının kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan dünyaca ünlü Levi's yakında HighWay Outlet'te hizmete açılacak.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Bolu Highway Outlet AVM'de pazarlık son aşamada!

Boludağı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Highway Outlet AVM satılıyor. 4 firmanın talip olduğu AVM'nin satışında pazarlıklar son aşamaya geldi.

Acun Ilıcalı, Bolu Highway Outlet AVM'yi satın mı alacak?

Merkezi hükümet ve bağlı kuruluşların iki yıldır devam eden hukuksuz ve keyfiyet içeren yaptırımlarına daha fazla direnemeyen Highway Outlet Alışveriş Merkezi yönetimi sonunda satış kararı aldı.

Bolu Belediyesi'nden Highway Outlet AVM açıklaması!

Bolu Belediyesi, Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nin D-100 bağlantı yolunun Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kapatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Kahve Dükkanı Highway Outlet'te açıldı!

Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin (AVYM) yeni durağı ‘Kahve Dükkânı’ kepenklerini açtı. Kahve Dükkanı, acıbadem, fındık, kakule, çikolata, damla sakızı, karamel gibi lezzetleri kahve ile sunuyor...

Vatan Bilgisayar 101. mağazasını Bolu'da açtı!

Teknoloji perakendeciliğinde Türkiye’deki önde gelen firmalardan biri olan Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 101’inci mağazasını Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nde (AVYM) açtı...

Kale Outlet Center doğum günü partilerine ev sahipliği yapıyor!

Minik ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Kale Outlet Center ’ın düzenlediği her Çocuk Doğum Günü Partisi etkinliği her Cumartesi saat 15:00-16:00’da sahne katında gerçekleşiyor.

Novada Outlet Söke AVM Sıla Konseri 'ne ev sahipliği yapıyor!

Gençlerin sevgilisi Sıla, Novada Outlet Söke AVM ve Söke Belediyesi işbirliği ile 29 Ekim Salı günü saat 20.30’da alışveriş merkezinin otopark alanında muhteşem bir konser verecek.

Cumhuriyet Bayramı Novada Outlet Söke’de renkli etkinlikle kutlanacak!

Söke’nin ilk anaokul ve yuvalarından Dönder Yuva Anaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği renkli etkinliklerle kutlayacak. Fotoğraf sergisi 10 Kasım tarihine kadar görülebilecek.

Novada Outlet'te “Benim Atatürk’üm” resim yarışması düzenleniyor!

Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Çocukların gözünden benim Atatürk’üm” konulu resim yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılanlar 03-09 Kasım tarihleri arasında değerlendirilecek...

highway outlet levis ne zaman açılacak Haberi

highway outlet levis ne zaman açılacak

Uzun yıllardan beri sektörün ileri gelen markası Levi's, jeanleri ve orijinal tasarımlarıyla bir dünya markasına dönüşmüştür. Rahat ve klasik stiliyle marka tutkunlarının kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan Levi's Factory, denim pantolonlar, günlük giysiler, gömlekler ve aksesuarlar ile çok yakında HighWay Outlet'te hizmete açılacak. 


Bolu Takip...