03 / 05 / 2024

Hikmet Avcı İnşaat

Hikmet Avcı İnşaat

Bu yıl 129. kuruluş yıldönümünü kutlayan İzmir Ticaret Odası, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen vergilendirme töreninde üyelerini ödüllendirdi. Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat olarak aynı kategoride, iki ayrı ödül aldı...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Hikmet Avcı İnşaat Haberi

Hikmet Avcı İnşaat

Bu yıl 129. kuruluş yıldönümünü kutlayan İzmir Ticaret Odası, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen vergilendirme töreninde üyelerini ödüllendirdi. Avcılar; Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat olarak aynı kategoride, iki ayrı özel ödülle ödüllendirildi.


Ödül törenine; Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat adına, Avcılar İnşaat Kurucusu ve Onursal Başkanı Hikmet Avcı ile Avcılar İnşaat Genel Koordinatörü Süleyman Aksoy katıldı.


“MODERNİZMİN MİMARI”


“Modernizmin Mimarı” sloganıyla faaliyet gösteren ve İzmir’de yaptığı modern projelerle öne çıkan Avcılar İnşaat, sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunuyor. Yüzlerce kişiye sağladığı istihdam olanağı ve İzmir’in silüetini değiştiren proje uygulamalarıyla tanınan Avcılar İnşaat, inşaat sektöründe 1989 yıldan bu yana 3250 konut ve 455 işyeriyle toplamda 415 bin metrakare alana sahip projelerini başarıyla tamamladı.


Gözlem...