21 / 05 / 2024

Hilkat Tosun

Hilkat Tosun

Zed Yalıtım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilkat Tosun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Küçükyalı, Altay Çeşme Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Akaryakıta zam yağıyor! Benzin, motorin, otogaz, elektrik hangisi ne kadar yakıyor?

Akaryakıta yapılan zamlar durmak bilmiyor. Motorine yapılan zammın ardından bu akşam gece yarısından itibaren benzine de zam geliyor. Gazeteci Murat Tosun X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, benzin, motorin, otogaz, elektrikli araçların 100 km’de ne kadar yaktığını paylaştı. Takipçilerinde

Şubat 2024 ÖTV’den muaf alınabilecek otomobil listesi

Yeni yılla birlikte ÖTV’den muaf olarak alınacak araç limitlerinde yapılan düzenlemeyle listeye farklı otomobil marka ve modelleri eklendi. Gazeteci Murat Tosun X Sosyal medya hesabından Şubat 2024 itibariyle ÖTV’den muaf olarak satın alınabilecek araçların marka ve modellerini sıraladı.

Tosun Paşa'nın köşkü restore edildi!

Ünlü Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan eski adıyla Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. 

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

2023 kurbanlık fiyatları karalar bağlattı! Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorguluyor. Peki, 2023 kurbanlık Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

2023 kurbanlık fiyatlarında flaş gelişme! Fiyatlar belli oldu mu? İşte kurbanlık fiyatları!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala kurbanlık ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. Bazı yurttaşlar kurban ibadetini bağış yoluyla yapacak. Diğer taraftan, kuzu, koyun, tosun, dana gibi kurbanlık fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor.  İşte kurbanlık fiyatları...

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Yousemt Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yousemt Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Yakup Tosun tarafından kuruldu.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Hilkat Tosun Haberi

Hilkat Tosun

Zed Yalıtım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilkat Tosun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Zed Yalıtım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...