22 / 07 / 2024

Hilkat Tosun

Hilkat Tosun

Zed Yalıtım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilkat Tosun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Küçükyalı, Altay Çeşme Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Araba almak isteyenler dikkat! Kampanyaya devam diyen Fiat, gözde modeli Egea Sedan'ı 799 bin 900 TL'ye satıyor!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda TOFAŞ Fiat'ın Temmuz ayında kampanyaya devam dediğini belirterek, Egea Sedan'ın 799 bin 900 TL'den satıldığını kaydetti.

Nedir bu 7 Temmuz? Sıfır kilometre zamlanacak mı, ikinci el etkilenecek mi?

Otomotiv sektörü 7 Temmuz’a kilitlenmiş durumda. 7 Temmuz’dan itibaren uygulanması planlanan Genel Güvenlik Yönetmeliği otomobil piyasasında nelere değiştirecek. Otomotiv Gazetecisi Murat Tosun merak edilenleri tek tek cevapladı.

0 km 2024 Fiat Egea Sedan'da Haziran 2024 indirimi! Fiat'ın göz bebeği 799 bin 900 TL'ye!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 0 km 2024 Fiat Egea Sedan'ın 799 bin 900 TL'den satıldığını duyurdu.

Hyundai fiyatları Şubat ayına geri döndü! Araba alacaklar dikkat, sıfır i20, 895 bin TL'ye satılıyor!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Hyundai 895 bin TL’ye manuel, 975 bin TL’ye otomatik i20 satıyor! Fiyatlar şubat ayına geri dönmüş!" ifadelerini kullandı.

Yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışta: Daha verimli ve performanslı motor seçenekleriyle!

Otomotiv gazetecisi, güvenli sürüş eğitmeni ve danışman Murat Tosun, yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışa çıkacağını açıkladı. İşte yeni nesil Skoda Superb özellikleri...

Akaryakıta zam yağıyor! Benzin, motorin, otogaz, elektrik hangisi ne kadar yakıyor?

Akaryakıta yapılan zamlar durmak bilmiyor. Motorine yapılan zammın ardından bu akşam gece yarısından itibaren benzine de zam geliyor. Gazeteci Murat Tosun X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, benzin, motorin, otogaz, elektrikli araçların 100 km’de ne kadar yaktığını paylaştı. Takipçilerinde

Şubat 2024 ÖTV’den muaf alınabilecek otomobil listesi

Yeni yılla birlikte ÖTV’den muaf olarak alınacak araç limitlerinde yapılan düzenlemeyle listeye farklı otomobil marka ve modelleri eklendi. Gazeteci Murat Tosun X Sosyal medya hesabından Şubat 2024 itibariyle ÖTV’den muaf olarak satın alınabilecek araçların marka ve modellerini sıraladı.

Tosun Paşa'nın köşkü restore edildi!

Ünlü Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan eski adıyla Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. 

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

2023 kurbanlık fiyatları karalar bağlattı! Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorguluyor. Peki, 2023 kurbanlık Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

2023 kurbanlık fiyatlarında flaş gelişme! Fiyatlar belli oldu mu? İşte kurbanlık fiyatları!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala kurbanlık ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. Bazı yurttaşlar kurban ibadetini bağış yoluyla yapacak. Diğer taraftan, kuzu, koyun, tosun, dana gibi kurbanlık fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor.  İşte kurbanlık fiyatları...

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Hilkat Tosun Haberi

Hilkat Tosun

Zed Yalıtım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilkat Tosun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Zed Yalıtım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...