28 / 07 / 2024

Hillside Trio icra

Hillside Trio icra

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Ataşehir Küçükbakkalköy'de bulunan Hillside City Club Trio sosyal tesislerini satışa çıkardı. Sosyal tesis alanının 1800/7200'lik payının satış bedeli 100 milyon TL olarak belirlendi.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

BTG inşaat Beşevler Trio Live projesine başlıyor!

İnşaat sektöründeki 12 yıllık tecrübesi ile başarılı projelere imza atan BTG inşaat, Beşevler Trio Live projesiyle yine adından söz ettirecek. İnşaat Mühendisi Göral yeni projeyi anlattı.

Ödenemeyen aidatların icra takibi bina yönetimleri için yeni kazanç kapısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bazı bina yönetim firmalarının, vatandaşın geç ödediği her aidat borcu için ayrı ayrı icra dosyası açarak haksız kazanç sağlamaya çalıştığını savundu. Şahin "75 liralık bir aidat için tüketiciden 600 lira çıkıyor" dedi.

İcra daireleri çoğalıyor!

Samsun Halk Gazetesi köşe yazarı olan Ragıp Göker bugünkü yazısında Vezirköprü'deki hastanenin inşaatına haciz gelmesini değerlendirdi. Göker icra dairelerinin çoğaldığına dikkat çekti.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Site yönetimi icra takibi yargıtay kararı!

Site yönetiminde yükümlülüklerini yerine getirmeyen malikler adına yapılan takip hakkında Yargıtay Kararı alındı. İşte site yönetimi icra takibi yargıtay kararı..

Öki Trio Plus fiyatları!

Öki Trio Plus fiyatları 400 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tamamı 4+1'den oluşan Öki Trio Plus projesi Ağustos 2017'de teslim ediliyor...

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Trio Life Bornova projesi!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

Hillside Trio icra Haberi

Hillside Trio icra

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Ataşehir Küçükbakkalköy'de bulunan Hillside City Club Trio Sosyal tesislerini satışa çıkardı. Sosyal tesis alanının 1800/7200'lik payının satış bedeli 100 milyon TL olarak belirlendi.



T.C. İSTANBUL ANADOLU 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2015/426 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İl, Ataşehir İlçe, Küçükbakkalköy Mahalle/Mevkii, 2938 Ada No, 3

Parsel No, 21.552,00 metrekare yüz ölçümlü ana taşınmazda, 1800/7200 arsa paylı, spor salon sinema çocuk tiyatrosu (sosyal tesis) nitelikli, 1 nolu Bağımsız Bölümün tamamı. Sosyal tesis İnşaat alanı adı altında 2.537 metrekare oturum alanlı, bodrum+zemin+normal katlı yapı bilgisi bulunmaktadır. Bodrum + zemin + normal katlı dava konusu taşınmazın ana girişi normal katları, Halk Caddesinden yapılmaktadır. Yaklaşık 7.600 metrekare inşaat alanı...