28 / 04 / 2024

Hilmi Canev

Hilmi Canev

Canev İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilmi Canev tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Hilmi Türkmen'e yıkım nedeniyle soruştu izni!

Danıştay Birinci İdare Dairesi tarafından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında hazine arazisinde bulunan ruhsatsız yapıların yıkılmaması nedeniyle soruşturma izni verildi.

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.

Hilmi Işıkören inşaatta daha çok satmanın formüllerini anlatacak!

GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak Hilmi Işıkören, inşaat sektöründe "daha çok satmanın" formüllerini anlatacak.

İnşaat Yüksek Mühendisi Hilmi Yüncü vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Hilmi Yüncü vefat etti. Merhum Yüncü'nün arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Hilmi Canev Haberi

Hilmi Canev

Canev İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilmi Canev tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. Canev İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Canev İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Refah Caddesi, Tunç Sokak,...