05 / 05 / 2024

hilmi ışıköeren

hilmi ışıköeren

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Hilmi Işıkören, çeşitli şirket, kurum ve üniversitelerinde başlattığı ‘Başarı ve Motivasyon’ seminerlerine Lefke Avrupa Üniversitesinde devam ediyor

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte son dakika detayları...

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

İbrahim Eren: Deprem riskinin azaltılmasında genel bir kültür değişimine ihtiyaç var!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklamada "1999 yılından beri birileri televizyonda deprem anında ne yapacağımıza dair bilgiler verdi ancak risklerin azaltılması, kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda genel bir kültür değişimine ihtiyaç var." diye konuştu.

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Eren Vuran tarafından kuruldu.

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Hilmi Türkmen'e yıkım nedeniyle soruştu izni!

Danıştay Birinci İdare Dairesi tarafından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında hazine arazisinde bulunan ruhsatsız yapıların yıkılmaması nedeniyle soruşturma izni verildi.

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Bulugan ve Emre Yıldız tarafından kuruldu...

Hilmi Işıkören inşaatta daha çok satmanın formüllerini anlatacak!

GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak Hilmi Işıkören, inşaat sektöründe "daha çok satmanın" formüllerini anlatacak.

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda Sher Mohammad Ahmedi ve Halil Eren ortaklığında kuruldu. 

hilmi ışıköeren Haberi

hilmi ışıköeren

Işıkören, “Başarıya Giden Yollar Ve Başarının Motive Edici Öyküsü” adlı semineriyle 10 Nisan 2013 tarihinde bu kez Lefke Avrupa Üniversitesinde motivasyon konuşmasını yapacak.


25 yıllık profesyonel iş kariyerinde  gıda ve bilişim sektörlerinin yanı sıra uluslararası üç gayrimenkul markasındaki 14 yıllık üst düzey yöneticilik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün önde gelen ismi olan Işıkören, çeşitli kurum ve üniversitelerde başlattığı iş ve hayata dair motivasyon seminerlerine bir yenisini daha ekliyor.

10 Nisan 2013, Çarşamba günü saat 14:00’de Lefke’deki Raif Rauf Denktaş salonunda konuşmasını gerçekleştirecek Işıkören, “14 ay önce www.isikoren.wordpress.com blog sayfamda ’Hepimizin ihtiyacı bilginin özü ve motivasyon’ diye bir hareket başlattım. Kısa sürede Türkiye, KKTC ve diğer ülkeler dahil olmak üzere 90’a yakın ülkeden binlerce Türk blog sayfasının takipçisi oldu. İş ve...