26 / 05 / 2024

Hilmi Işıkören iş ve hayata dair sohbet buluşmaları

Hilmi Işıkören iş ve hayata dair sohbet buluşmaları

1A Plus emlak markası sponsorluğunda Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde iş ve hayata dair motivasyon konuşmaları dizisi başlattı. Işıkören, "Hilmi Işıkören ile iş ve hayata dair sohbet buluşmaları” isimli seminerler verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kurundaki hareketlilik son gaz devam ederken, vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak.

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören'de 17.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık Mahallesi, 91865 ada 3 parselde yer alan arsayı 17 milyon 910 bin 450 TL'ye icradan satıyor...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ankara Keçiören'de 17.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Geziyolu Sokak, 5474 ada 30 parselde yer alan arsayı 17 milyon 684 bin TL'ye satıyor...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Hilmi Işıkören iş ve hayata dair sohbet buluşmaları Haberi

Hilmi Işıkören iş ve hayata dair sohbet buluşmaları

1A Plus emlak markası sponsorluğunda Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde iş ve hayata dair motivasyon konuşmaları dizisi başlattı. İşbirliği çerçevesinde, Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı ve emlak duayeni Hilmi IŞIKÖREN yurt çapında “Hilmi Işıkören ile iş ve hayata dair sohbet buluşmaları” isimli seminerler verilecek.


İlki İzmir’de gerçekleştirilen ardından Antalya’da yüzlerce kişinin katılımı ile devam eden motivasyon konuşmalarının üçüncüsü 20 Ekim Salı, 18:00 – 20:00 saatleri arasında Adana Seyhan Otel’de gerçekleştirilecek. Motivasyon konuşmaları dizisi ile ilgili görüşlerini aldığımız Hilmi IŞIKÖREN “Motivasyon hepimizin ihtiyacı. Çünkü hayat daima aynı çizgide gitmiyor. Zor zamanlar da oluyor, böyle zamanlarda kendimizi motive edecek dışarıdan bir güdüleyiciye ihtiyaç duyabiliyoruz. Bu motivasyon, hoş bir kitap, keyifli bir film, neşeli bir tatil ya da sıcak bir dost sohbeti olabiliyor....