07 / 05 / 2024

Hilti Çivi Çakma Makinasına ödül

Hilti Çivi Çakma Makinasına ödül

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti geleceğin dayanıklı binalarını bugünden inşa ediyor!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Çivi Dizayn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Çivi Dizayn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Bozkurt ve Veyis Yıldız tarafından kuruldu.

Galata Kulesi'ndeki 'hilti'li restorasyona soruşturma!

Galata Kulesi'nde hilti ile restorasyon yapıldığı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı...

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

Osmanlı Arşivi Külliyesi risk altında mı?

Osmanlı Arşivleri Bâb-ı Âli'deki tarihi binasından alınarak Kağıthane'deki Milli Arşiv Sitesi'ne taşınmıştı. Dere yatağı yakınlarında yer aldığı için risk altında olan Osmanlı Arşivi Külliyesi'ndeki 100 milyon belge ve 370 bin defterden oluşan tarihi belgeleri kurtarmak için “susuzlaştırma” ihalesi

Hasan Şıldak: Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz!

Salda Gölü hakkında açıklama yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Salda'ya el sürenin elini kırarlar. Bunu ilin valisi olarak söylüyorum. Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çivi bile çakılmadı!

İstanbul Boğazı’ndan geçen “Vitaspirit” adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na beş aydır çivi bile çakılmadı. Sigorta şirketi temsilcileri ile yalının sahiplerinin avukatları onarım için görüşmelere başladı. 

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Hilti Çivi Çakma Makinasına ödül Haberi

Hilti Çivi Çakma Makinasına ödül

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Çivi Çakma Makinası Hilti BX 3-IF ürününü sektörle buluşturdu. İlklerinin yanı sıra Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine de layık görülen Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası, dolu tuğla, beton ve çelikte güvenilir, sürekli olarak yüksek performansta ve yüksek tespit kalitesinde kullanım sağlıyor.


Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat ve el aletleri sektöründe fark yaratan marka Hilti, Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine de layık görülen yeni ürünü Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası’nı pazara sundu. Dünyada bir ilk olarak betona ve çeliğe çivi çakabilen Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası, güvenilirliği...