06 / 05 / 2024

hilti dübel

hilti dübel

Hilti, deprem ülkesi Türkiye için C2 sismik onayına sahip, yapı elemanlarını sabitleyen dübelleri geliştirdi. Depremin olası hasarlarını azaltmaya yardım sağlıyor.

Hilti HIT HY-170 Kimyasal Dübel maksimum güvenlik sunuyor!

Hilti, günlük ankraj uygulamalarına kolaylık getiren yeni HIT HY-170 Kimyasal Dübel ürününü piyasaya sundu. Hilti HIT HY-170 Kimyasal Dübel, ETA (Avrupa Teknik Onayı) tarafından onaylı performansıyla maksimum güvenlik sunuyor.

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Belçika'da sosyal konut tartışması: Yurt dışında evi olan 25 aileye tahliye!

Belçika'nın Lier kentinde yurt dışında gayrimenkulü olduğu belirlenen 25 aile kaldıkları sosyal konutları terk etmek zorunda kalacak. Ayrıca burada kaldıkları süre için aldıkları kira yardımları iade etmeleri talep edildi.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

AB ve Belçika'dan, "İsrail'in yasa dışı yerleşim planlarına" tepki!

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Batı Şeria'da yerleşim birimi yapma faaliyetlerinin durdurulması için çağrı yaptı...

İnşaat sektöründeki yeni düzenlemeler ekonomiye can verecek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı Erdal, "Yapılan düzenlemeler Türkiye ekonomisinin bel kemiği olan inşaat sektörünün hareketlenmesine ve ekonominin büyümesine katkı sağlayacaktır" dedi. 

Hilti’den yapı güvenliğini artıran inovatif dübeller!

İnşaat sektörüne pek çok farklı kategoride çözüm sunan Hilti, RE 500v3 ve RE 100 Kimyasal Dübel ile HST3 ve HST2 Klipsli Dübel ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Hilti inşaatta iş güvenliğine dikkat çekti!

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, inşaatta iş güvenliğinin önemini vurguladı. Hilti’nin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, iş kazalarının nedenlerini anlattı.

Hilti'den C2 sismik onaylı dübeller!

Hilti, deprem ülkesi Türkiye için C2 sismik onayına sahip, yapı elemanlarını sabitleyen dübelleri geliştirdi. Depremin olası hasarlarını azaltmaya yardım sağlıyor.

Hilti 2017’de 4 mağaza açacak!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, Samsun ve Bursa’daki ilk mağazalarını açarken, yenilediği İstanbul Maltepe’deki mağazasının kapasitesini de üç kat artırdı. Hilti, 2017’de dört yeni mağaza daha açarak 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

hilti dübel Haberi

hilti dübel

Birinci derece deprem ülkesi Türkiye’de, binaların depreme karşı güvenli olması için yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin sağlamlığı hayati önem taşıyor. İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yön veren Hilti, Türkiye’nin de içinde bulunduğu en zorlu deprem kuşağı göz önüne alınarak verilen C2 sismik onayına sahip, yapı elemanlarını sabitleyen dübelleri ile depremin olası hasarlarını azaltmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda alev, duman ve zehirli gazların yayılmasını dört saate kadar önleyen pasif yangın durdurucu ürünleriyle doğalgaz ve elektrik kaçağı gibi sebeplerle gerçekleşebilecek yangınlara “dur” diyen Hilti, deprem anında bina içinde gerçekleşen bir kazanın adeta domino taşı etkisiyle diğer pek çok kazayı beraberinde getirmesini engellemek için çalışıyor. Binaların deprem dayanımını röntgen çeker gibi pratik bir şekilde ölçebilen Hilti Donatı Tarama...