17 / 05 / 2024

Hilti Grup net geliri

Hilti Grup net geliri

Hilti Grup 2013’te net gelirini yüzde 63 artırdı. Bir dünya şirketi olan Hilti Grup, 1941 yılında Martin Hilti tarafından Schaan, Lihtenştayn Prensliği’nde küçük bir aile şirketi olarak kuruldu.

EYT için net tarih az önce duyuruldu! İşte maaşların hesaplara yatacağı o tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bu kez net tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenlemenin yasalaşmasını bekleyen EYT mensupları için hem düzenlemenin TBMM’ye geleceği tarihi hem de yaklaşık 2.5 milyon kişinin ilk maaşlarını alacakları tarihi duyurdu.

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Resim İstanbul'da yüzde 20 net indirim!

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinde, bahar aylarına özel peşin alımlarda yüzde 20 net indirim veya 60 ay sıfır faiz seçeneği ile hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Tarihi Fırsat kampanyası ile nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Tüm projelerimizde yüzde 20 net peşin indirimiyle destek verme kararı aldık'' dedi.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup projelerinde peşin alımda net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup'ta tarihi fırsat! Net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da devam ediyor. Kampanya dahilinde nakitte net yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Ortadoğu Grup projelerinde nakitte yüzde 20 net indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Geçtiğimiz ay başlattığımız kampanyamızı, gelen yoğun talepten dolayı Eylül ayında da devam ettirme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup tarihi fırsat kampanyasında peşinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup'tan nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup'ta net yüzde 20 indirim kampanyası uzatıldı!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim avantajı!

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Emlak Konut Ortadoğu Grup kampanyası 31 Ağustos'ta bitiyor!

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor

Hilti Grup net geliri Haberi

Hilti Grup net geliri

160 kilometrekarelik yüzölçümü ile dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan ve İsviçre ile Avusturya arasında yer alan yaklaşık 35 bin nüfuslu bir prenslikten doğup global bir marka haline gelen Hilti Grup, bugün global inşaat endüstrisine ileri teknoloji ürünü çözümler sunuyor. 


Marka taahhüdü “Hilti. Üstün Performans. Üstün Dayanıklılık.” olan Hilti’nin genel olarak kaba inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, mühendislik yapıları, enerji ve endüstri, çelik ve metal işkollarında ürünleri bulunuyor. Ürün gamı içinde; akülü sistemler, direkt tespit sistemleri, delici-kırıcılar, dübel sistemleri, elmaslı delme-kesme sistemleri, barutlu ve gazlı çivi çakma sistemleri, kesme ve taşlama, vidalama çözümleri ve lazerli ölçme sistemleri, yapılarda yangın güvenliği amacıyla kullanılan pasif yangın durdurucu ürünler yer alıyor. 


6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor…


Hilti Grup bugün dünya genelinde yaklaşık 21...