31 / 07 / 2024

Hilti X-PT 2 Uzatma Aparatı 2016

Hilti X-PT 2 Uzatma Aparatı 2016

Tavana baş üstü sabitlemeleri yapmak için Hilti X-PT 2 Uzatma Aparatı’nı piyasaya sunan Hilti, merdiven veya iskeleye gerek kalmadan zeminde rahat, pratik ve güvenli bir çalışma vadediyor.

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

2006'da emekli ikramiyesiyle 2+1 ev alınırken, şimdi aynı ev için 5 emekli ikramiyesi yetmiyor!

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar yeniden gündeme gelirken, 95,2 bin takipçili BeyazYakaGiyer isimli bir hesap X sosyal medya hesabı üzerinden konut fiyatları ve emekli ikramiyeleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte BeyazYakaGiyer'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı!

Konuta yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut piyasası ile ilgili paylaşım yaparak, "Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı" ifadelerini kullandı.

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle emekli ev sahipleri 15-18 bin TL'lik evlerinden 2-3 bin TL kira alıyor!

Mağdur ev sahipleri yüzde 25 sınırı sebebiyle, evlerinin gerçek kira bedelini alamıyor. 15-18 bin TL'lik evler, 2-3 bin TL'ye kiralanıyor. Emekliler de düşük kalan kira bedellerine tepkili. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş,, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

10 bin TL son 2 senede hangi yatırımla kaç para oldu? Dolar, altın ve hisseler...

En mantıklı yatırımın hangisi olduğu yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. 555,9 bin takipçili Borsa İzinde isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından son 2 senede 10 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

2 yıllık bina için hayrete düşüren bilirkişi raporu: Üniversite tarafından incelenmesi gerekiyormuş!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, 2 yıllık bir binanın görsellerine yer vererek, bina için bilirkişiden rapor alındığını, raporda bu binanın Üniversite tarafından incelenmesi gerektiğinin belirtildiğini söyledi. İşte o bina ve yorumlar...

İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolu 'Ulusal Konut Projesi'!

Mimar Şenol Gökner, Dün akşam saat 23:53'te Çınarcık'ta meydana gelen 4.1'lik depremin ardından, X sosyal medya hesabından İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolunu açıkladı. İşte Gökner'in o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Beko’dan robot süpürge hamlesi! Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgenin fiyatı belli oldu!

Beko, son dönemin en popüler ürünlerinden robot süpürge konusunda büyük bir adım attı. Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgeyi üreten Beko, ürünü görücüye çıkardı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vivo X Fold 2 resmen sahneye çıktı! Gözler tamamen kamaştı!

Çin'de düzenlenen bir etkinlikte, sızıntı bilgileriyle gündemde olan Vivo X Fold 2 tanıtıldı. İşte detaylar...

Vivo X Fold 2 özellikleri gizli çekmeceden çıktı!

Vivo, çalışmalarını tamamlayarak yeni katlanabilir telefon modeli Vivo X Fold 2'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Vivo X Fold 2'nin teknik özellikleri ise sızdırıldı.

Hilti X-PT 2 Uzatma Aparatı 2016 Haberi

Hilti X-PT 2 Uzatma Aparatı 2016

Sektörünün inovatif markası Hilti, yeni X-PT 2 Uzatma Aparatı ürünüyle inşaat profesyonellerine pratiklik ve kolaylık getiriyor. Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası ile uyumlu çalışan Hilti X-PT 2 Uzatma Aparatı, tavana baş üstü sabitlemeleri yaparken oda yüksekliğine göre 4 metreye kadar rahatlıkla ayarlanabiliyor.


Hilti kalitesi ve güvenilirliğiyle üretilen yeni X-PT 2 Uzatma Aparatı, çalışma ortamında merpen veya iskele gerekliliğini de ortadan kaldırıyor. Zeminde rahat ve güvenli bir çalışma sağlayan ve güçlü bir performans sunan Hilti X-PT 2 Uzatma Aparatı, Türkiye genelindeki Hilti Center’lardan veya www.hilti.com.tr adresinden temin...