18 / 05 / 2024

hilton kocaeli açıldı mı

hilton kocaeli açıldı mı

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi Bayrampaşa'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Kalben Derneği’nin Kocaeli binası açıldı!

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Kocaeli Aliye İzzetbegoviç Akademi Lisesi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karamürsel Aliye İzzetbegoviç Akademi Lisesi hizmete açıldı.

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

hilton kocaeli açıldı mı Haberi

hilton kocaeli açıldı mı


Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton VVorldvvide ile Türkiye'deki 50. Hilton otelini Kocaeli'nde açmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk ve tek karma projesi Symbol 262 bünyesinde Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015'te açılacak. 

Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti. 

Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel Kocaeli'nde yapımına başlanan proje yer almaktan son derece mudu olduklarını kaydeden Ersü "Kavanlar inşaat tarafından Körfez bölgesinde alışveriş merkezi, hastane ile birlikte karma hizmet olarak projelendirilen otelimiz Hampton by Hilton...