06 / 05 / 2024

Hilton kral dairesi

Hilton kral dairesi

1977 yılındaki otel ücretleri ile eskiden ev satın alınıyormuş. Aynı yıl Hilton Otel'de kral dairesinin ücreti 7 bin 64, Sheraton Otel'de ise kral dairesinin ücreti 4 bin 813 liraymış.

Kraliyet ailesinin en özel kalesindeki kral dairesi kiralık!

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu olan Netflix’de yayınlanan The Crown dizisiyle ününe ün katan Windsor, yılbaşında en görkemli odalarından birini oda kiralama uygulaması AirBnB’den ziyarete açacak.

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Sinema salonu ve kral dairesi ile dünyadaki tek hastane unvanlıyla, hastalarına beş yıldızlı otel konforu sunulan Çayyolu’ndaki Minasera Aldan Hastanesi şimdi yeni sahibini bekliyor.

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi!

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi. Lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi'nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilen otel, 25. yaşını kutluyor.

Ramada Sakarya Otel Eylül ayında açılıyor!

Sakarya Adapazarı'nın uluslararası alanda ilk 5 yıldızlı oteli olacak Ramada Sakarya'nın eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Ramada Sakarya'da, 89 oda, 3 suit, 1 kral dairesi olmak üzere toplam 93 oda bulunuyor.

The Green Park Çukurambar'da kapılarını açtı!

The Green Park Ankara, Çankaya Çukurambar'da hizmete açıldı. 228'i standart, 48'i deluxe, 3'ü engelli, 2'si suit ve kral dairesi olmak üzere toplam 281 odaya sahip olan otelde 15 toplantı salonu bulunuyor.

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Ortadoğu'dan büyük ilgi görüyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Yalova Termal Palace Otel!

Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. Karaderili Grup imzasıyla yükselen projede bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 40 bin metrekare alandan oluşuyor.

Karaderili Group Yalova'da otel yapıyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Yalova Termal Palace bu yıl hizmete giriyor!

Karaderili Grubu'nun Yalova'da 300 milyon dolar yatırım yaptığı Termal Palace, bu yıl hizmete girecek. Projede yalnızca devlet başkanlarının ve kralların konaklayabileceği 12 kral dairesi yer alıyor.

Dedeman Bostancı kapılarını açtı!

Dedeman Bostancı, kapılarını açtı. Grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyan otel, 252 odasıyla hizmet verecek.. Dedeman Bostancı, 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi'ne sahip.

Hilton kral dairesi Haberi

Hilton kral dairesi



ŞİMDİKİ OTEL ÜCRETLERİ İLE ESKİDEN EV SATIN ALINIYORDU..


Hilton Kral Dairesi 7 bin 64,


İntercontinental Kral Dairesi 4 bin 813,


Sheraton Kral Dairesi 4 bin 813 lira.


Müşterilerine lüks bir hizmet sunduklarını belirten otel yöneticileri buna rağmen yabancı ülkelerde aynı tarzda hizmet sunan otellerden daha az ücret aldıklarını öne sürüyorlar...


  İhsan MUNGAN 


  Türkiye turizmine büyük katkısı olan İstanbul'un büyük turistik otelleri, fiyatların her geçen gün artması karşısında, yatak ücretlerini yeniden düzenleyerek, zam furyasına ayak uydurmak zorunda kalmışlardır.

  Müşterilerine pahalı ve lüks bir hizmet sunduklarını belirten otel yöneticileri, buna rağmen yabancı ülkelerde aynı tarzda hizmet sunan otellere oranla daha ucuz bir...