02 / 05 / 2024

Himmet Karadağ gayrimenkul sertifikaları

Himmet Karadağ gayrimenkul sertifikaları

Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Zirvesi gong töreninde konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, “Gayrimenkul sertifikaları hem kentsel dönüşüm hem de çok geniş bir kitlenin sermaye piyasalarına kazandırılması anlamında devrim niteliğinde bir üründür.” dedi.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayşe Karadağ Erdoğan ve Ramin İsmaili ortaklığında kuruldu.

Mamer Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mamer Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Silivri’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Karadağ tarafından kuruldu.

Ryk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ryk Gayrimenkul Anonim Şirketi Silivri’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Karadağ tarafından kuruldu.

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Karadağ tarafından kuruldu.

Eva Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eva Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eryılmaz ve Oktay Karadağ ortaklığında kuruldu.

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

Karadağ'a memurlardan gayrimenkul yatırımı!

Karadağ Türk İş adamları Derneği Kurucu Başkanı İsmail Oğuz Güvenç, şu anda çok fazla memurun gayrimenkul alımı için Karadağ’a geldiğini belirtti ve yeşil pasaport sahibi memurlara 6 ay boyunca oturum izni verilmesi bu ülkeyi memurlar için cazip kıldığını ifade etti...

Türklerin Karadağ’dan aldığı konut sayısı 1500'ü aştı!

Era Gayrimenkul'ün yaptığı araştırmaya göre, Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı ivme kazanırken Türkiye'deki kurumsal gayrimenkul danışmanlık markaları da bu ülkeye özel tanıtım etkinlikleri gerçekleştiriyor.

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Gül Karadağ tarafından kuruldu.

Karadağ, Körfez’in de radarına girdi!

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

Himmet Karadağ gayrimenkul sertifikaları Haberi

Himmet Karadağ gayrimenkul sertifikaları

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre Borsa İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Esenler Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılacak "Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Zirvesi" için gong töreni gerçekleştirildi. 


Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, törendeki konuşmasında  kentsel dönüşüm alanlarının şehirlerde yaşayan insanların yaşam kalitesini yükselttiğini ifade etti.


Dönüşümün bir ayağının finansal piyasalarda olduğunu hatırlatan Karadağ, "Borsa İstanbul olarak şehirlerimizin yeniden inşasına katkı sağlamak ve finansal piyasalara erişimi tabana yaymak için çalışmanızı devam ettiriyoruz. Bu çalışmalar çerçevesinde geçtiğimiz nisan ayından itibaren gayrimenkul sertifikaları borsada işlem görmeye başladı. Gayrimenkul sertifikalarının, gayrimenkul sektörü üzerindeki faiz yükünü hafifletmesinin doğal bir sonucu olarak yatırımcıya fiyat ve maliyet avantajı sağladığını düşünüyoruz.

Bu yenilikçi ürün sayesinde borsanın şeffaf ortamında gayrimenkuller değerini elde edebilecek, bunun yanında yeterli sertifika...