07 / 07 / 2024

hindistan pazarı trakya cam

hindistan pazarı trakya cam

Trakya Cam, Hindistan’ın en büyük cam üreticilerinden Hindusthan National Glass & Industries Limited (HNGIL) bünyesinde yer alan düzcam üreticisi HNG Float Glass Limited (HNGFL) şirketine yüzde 50 ortak oldu...

Otomotiv pazarında Japon rüzgarı esecek! Suzuki Alto K10, fiyatıyla herkesi şaşırtıyor! 22 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Japon otomotiv markası Suzuki, yakın zamanda Türkiye pazarında satışa koymayı planladığı Alto K10 modeli ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenleri memnun edecek. Suzuki, Hindistan’da üretip sattığı modelin, sonraki durağı Türkiye. İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi..

İDDMİB'den Hindistan-Pakistan pazarına sanal çıkarma!

İDDMİB, bu yıl 7’nci sanal ticaret heyetini Hindistan ve Pakistan pazarlarına gerçekleştiriyor. Her iki ülkenin Demir ve Demir Dışı Metaller ithalatı toplam 19,3 milyar dolar olarak kaydedildi. İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, “Öncelikli hedefimiz bu ülkelerdeki büyük altyapı projelerinde yer almak”

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

Hindistan'ın dünyanın en büyük üçüncü inşaat pazarı olacak!

KPMG Türkiye'nin "Hindistan Fırsat Analizi" raporu açıklandı. Rapora göre, Hindistan'da yatırım projelerinde aktif rol üstlenilmesi, ulaştırma sektöründeki gelişmelerin yakından takip edilmesi önerildi.

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

IKEA Hindistan'da 24 mağaza açacak!

Mobilya devi IKEA Hindistan pazarına girmeye hazırlanıyor. Bir yıl içerisinde Hindistanda ilk mağazasını açacak olan IKEA önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını 24'e çıkarmayı hedefliyor.

Konut satışları için Çin ve Hindistan alternatif pazar!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekonomileri petrole dayalı ülkelerde sıkıntının devam etmesinin beklendiğini belirterek, konut satışları için alternatif pazar olarak Çin ve Hindistan’da tanıtım önerdi.

Hindistan'da inşaat halindeki viyadük çöktü!

Hindistan'ın Kalküta kentinde inşaat halindeki viyadügün pazar yerindeki kalabalığın üstüne çökmesi sonucu onlarca kişinin öldüğü bildirildi. Yüzlerce kişinin de çöküntü altında kalmış olmasından, ölü sayısının artmasından korkuluyor.

Türk mobilyası Hindistan pazarında!

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, bu yıl Hindistan’ın önemli ticaret merkezi Mumbai’de düzenlenen ‘Index International Interiors and Design Event’e damgasını vurdu.

Türkiye mobilyası, Hindistan pazarını 12'den vurdu!

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, bu yıl Hindistan’ın önemli ticaret merkezi Mumbai’de düzenlenen ‘Index International Interiors and Design Event’e damgasını vurdu.

Kayalar Kimya, Hindistan ve Afrika’da yatırım yapacak!

Türkiye’nin en büyük vernik fabrikasını 8 ay gibi rekor bir zamanda daha yüksek bir kapasiteyle ayağa kaldıran Kayalar Kimya, İspanya’da satın aldığı şirketi 10 milyon euro yatırımla büyüttü. Hindistan pazarında üretim yatırımına hazırlanıyor.

Gersan Hindistan'da kuracağı şirket için ortaklık görüşmelerine devam ediyor!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş., Hindistan pazarına dönük olarak Busbar üretimi için Hindistan'da kurulu olan Rainbow-Ra Power Gen Pvt Ltd. firması ile ortak olarak kurulacak yeni şirket için görüşmelerin devam ettiğini bildirdi...

Trakya Cam İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na katıldı!

Düzcam pazarının öncü kuruluşu Trakya Cam Sanayii A.Ş, 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.

hindistan pazarı trakya cam Haberi

hindistan pazarı trakya cam


Şişecam iştiraklerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam, potansiyel pazarlarda hızlı büyüme stratejisi kapsamında Hindistan pazarına da girdi. Trakya Cam, Hindistan’ın en büyük cam üreticilerinden Hindusthan National Glass & Industries Limited (HNGIL) bünyesinde yer alan düzcam üreticisi HNG Float Glass Limited (HNGFL) şirketine %50 ortak oldu.


Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, güçlü markaları ve sunduğu yenilikçi çözümleriyle hızla büyüyen global bir düzcam şirketi olma vizyonu doğrultusunda Trakya Cam’ın yüksek büyüme potansiyeline sahip uluslararası pazarları hedeflediğini belirterek, “Bu amaçla Hindistan’da sektörün önde gelen cam üreticilerinden HNGIL bünyesinde yer alan düzcam üreticisi HNG Float Glass Limited şirketine eşit ortak olduk. Hisse satın alım bedeli ve sermaye artırımı dahil toplamda 61 milyon dolarlık bir yatırımla Avrupa,...