24 / 07 / 2024

hindistan zengini

hindistan zengini

Hintliler İstanbul'daki yaptıkları düğünlerle adlarında sıkça bahsettiriyorlar...

Hindistan ile Türkiye arasında inşaat sektörünün potansiyeli yüksek!

DEİK Türkiye-Hindistan İş Konseyi Başkanı Tevfik Dönmez,  Hindistan ile Türkiye ticaretinde sağlık, gıda ve inşaat sektörlerinin potansiyelinin yüksek olduğunu belirtti...

Hindistan'da 5 katlı bina çöktü: 1 ölü!

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde, dün çöken 5 katlı binanın enkazından 60 kişi kurtarılırken 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 

Hindistan’da tartışmalı tapınağın inşa çalışmaları başladı!

Hindistan’da tarihi Babri Camisinin (Babri Masjid) yerine yapılması planlanan tartışmalı Hindu tapınağının inşa faaliyetlerinin başladığı bildirildi.

Pakistan, Hindistan'da tarihi Babri Camisi'nin yerine Hindu tapınağı inşa edilmesini kınadı!

Pakistan, Hindistan'da 16. yüzyıldan kalma tarihi Babri Camisi'nin yıkıntıları üzerinde Hindu tapınağı yapılmasını kınadı.

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

Dünya Bankası Hindistan'a 1 milyar dolar krediyi onayladı!

Dünya Bankasının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından ciddi derecede etkilenen yoksul ve savunmasız ailelere sosyal yardım sağlanması amacıyla Hindistan'a 1 milyar dolarlık acil durum kredisini onayladığı bildirildi.

Hindistan'da bazı bölgelerde inşaat faaliyetlerine izin verilmedi!

Hindistan'da kırmızı bölgelerde tüm sanayi, tarım ve inşaat faaliyetleriyle alışveriş merkezleri hariç tüm işletmelerin faaliyetlerine izin verildi.

Hindistan'daki Babri Camisi'nin arazi davasında son durum!

Yıkılan Babri Camisi'nin mülkiyeti için 27 senedir yasal olarak mücadele veren Tüm Hindistan Babri Camisi Eylem Komitesinin (AIBMAC), enkazının kendilerine verilmesi için dava açacağını belirtti...

Ünlü gayrimenkul zengini Stanley Chera, koronadan hayatını kaybetti!

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı gayrimenkul zengini Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Hindistan'da bir binanın çökmesi sonucu 5 kişi öldü!

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de üzerine kat çıkılan bina çöktü. Olay sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti.

Siemens Hindistan’da konut inşaat ve altyapı sektöründe varlığını arttırıyor!

Alman teknoloji şirketi Siemens'in merkezi Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bulunan elektrikli ekipman üreticisi C&S Electric'i 267 milyon avroya satın almak konusunda anlaştığı belirtti…

Hindistan'da lotoyu kazanıp arazi aldı, arazide define buldu!

Hindistan'da geçtiğimiz yıl lotoyu kazanıp Kerala eyaletindeki Kilimanoor’da arazi satın alan bir adam satın aldığı arazide define buldu.

Hindistan'da bir Sih, cami inşa edilmesi için arazisini bağışladı!

Hindistan Uttar Pradeş eyaletinde Sukpal Sing Bedi adındaki Sih, kendisine ait bir araziyi cami inşa edilmesi için bağışladı...

hindistan zengini Haberi

hindistan zengini
Hindistan milyarder sayısında İngiltere'yi solladı. Bu durum Hindistan'ı turizmcilerin yeni gözdesi haline getirdi. Turk turizmciler dünyadaki dolar milyarderlerinin yüzde 4'ünü barındıran ülkeye doğru yelken açtılar. Hintliler İstanbul'daki yaptıkları düğünlerle adlarında sıkça bahsettiriyorlar. Mumbai, Bangolare, Chennai, Hyderebad ve Delhi'ye odaklanacak olan turizmciler Hintli seyehat acenteleri temsilcilerine yönelik workshop düzenleyecek. Bu workshoptaki amaç turist çeşitliliğini arttırmak. 5 şehirlik tur 19-23 Kasım tarihleri arasında...