28 / 04 / 2024

Hint firmaları inşaat

Hint firmaları inşaat

Hint firmaları son dönemlerde çelik, bakır, madencilik, ilaç, otelcilik, köprü-otoyol inşaatı gibi alanlara yatırım yapıyor.

Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?

19,6 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından 'Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?' sorusunu yöneltti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

İnşaat sektöründe yapı denetim sorunu! Firmalar keyfi uygulama getiriyor!

Müteaahitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, inşaat sektöründeki ilk sorunlardan birinin yapı denetim firmalarının keyfi uygulamaları olduğuna dikkat çekti ve önerilerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

İnşaat firmalarından 5 yılda 621 milyar TL'lik satış!

Ülkemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların brüt satışları 2016-2021 döneminde yüzde 113,6 arttı ve 620,8 milyar TL'ye çıktı.

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

İnşaat firmalarının satışları yüzde 325 yükseldi!

Türkiye inşaat sektöründe hareketli günler yaşıyor. Sektörde 2011-2020 döneminde faaliyet gösteren firmaların satış geliri 500 milyar sınırını geçti.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Hint firmaları inşaat Haberi

Hint firmaları inşaat

1.3 milyar nüfusa ve orta üstü gelire sahip 300 milyon tüketicisiyle Hindistan dev bir pazar. Gümrük vergilerini azaltan ülkede altyapı yatırımları, inşaat firmaları için büyük bir potansiyel...


Hindistan'a 7 yıl sonra cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temasları sonrası gözler bu devasa pazara çevrildi. 1.3 milyar nüfusu ile dünyanın ikinci büyük ülkesi olan Hindistan, ciddi bir satın alma gücüne sahip tam 300 milyon tüketiciye ev sahipliği yapan bir pazar. Yeni Türkiye'nin ihracatının yarısını yaptığı Avrupa ülkelerindeki orta üst gelir sahibi olan kesimin toplamı kadar. Makro ekonomik istikrar açısından BRICS ülkeleri arasında görece olarak daha iyi yapıya sahip Hindistan'ın gümrük vergileri ve miktar kısıtlamaları da her geçen gün azalıyor. Nüfus özellikleri nedeniyle zeytinyağı, meyve başta olmak üzere gıda...