30 / 04 / 2024

Hiper Gayrimenkul cnr emlak 2015

Hiper Gayrimenkul cnr emlak 2015

Hiper Gayrimenkul, EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim ile start verdi. Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarını kurmaya hazırlanan 24 GPY, İstanbul’da düzenlenen CNR Emlak 2015 fuarında yatırımcılarla buluştu.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

CNR Emlak Zirvesi'nde gayrimenkulün finansmanı konuşulacak!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı toplam 1200 katılımcı bir araya gelecek. 

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan 5. CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

CNR Ankara'da dev projeler görücüye çıktı!

Ankara'nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Ankara Gayrimenkul Yatırımları, dev projeler ev sahipliği yaptı.

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım'da!

Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı CNR Emlak Fuarı, zirve ile eş zamanlı düzenleniyor. CNR Emlak Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da yapılacak.

Hiper Gayrimenkul cnr emlak 2015 Haberi

Hiper Gayrimenkul cnr emlak 2015


Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor


450 milyon TL’lik yatırım değeriyle hayata geçirilen Future Park projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hiper Gayrimenkul fuarın ilk gününü verimli geçirdi. Projenin içindeki otel için yüzde 15 indirim uyguladıklarını ve yabancı yatırımcılarla görüştüklerini söyleyen Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına isim kullanım hakkını aldığımız Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt’ta şu an için yüzde 45 oranında doluluğa ulaştık. Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik. Otel yatırımcılarına tapudan hisse vererek ilerliyoruz ve bu iş modelinde otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde...