15 / 05 / 2024

hira yappı bordo life park

hira yappı bordo life park

Güneşli Bordo Life Park Evleri 'nde 3+1 konut tipleri bulunuyor, 2 blok halinde yükselen projede 60 konut 15 ticari ünite bulunuyor

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Bordo Premium Antalya satışta! Yeni proje!

Bordo 145 İnşaat tarafından geliştirilen konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 710 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Bordo Yaşam satışta! Vade farksız taksit imkanıyla 1+1, 2+1 daireler! 

Bordo Yaşam projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Bordo Yaşam projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

MediaMarkt'dan Vestel Retro bulaşık makinesine 1700 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, evimizin en büyük yardımcılarımızdan olan Vestel Retro bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi'ne 1700 TL indirim yaptı. Vestel Retro Bulaşık Makinesi'nin fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Haliç Üniversitesi personel alacağını duyurdu

Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden yappılan açıkalamda Öğretim Üyesi ve Elemanı olarak görevlendirilmek üzere 7 akademik personel alacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu ifade edildi.

Bordo Mimari Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bordo Mimari Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sert tarafından kuruldu.

Yapp Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yapp Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Öziskender tarafından kuruldu.

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Bilğin tarafından kuruldu.

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

hira yappı bordo life park Haberi

hira yappı bordo life park

Hira Yapı imzasıyla Güneşli'de 15 bin 946 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Bordo Life Park projesi 2 blok halinde yükseliyor. 


Evren Caddesi üzerinde bulunan Bordo Park Life 'ta 60 konut ve 15 ticari ünite bulunuyor. Bordo Park Life kapsamındaki konutlar 2013 yılı içerisinde teslim edilecek.



Güneşli Bordo Life Park 'ta 161 metrekarelik 3+1 konutlar bulunuyor. Fiyatların 360 bin liradan başladığı Bordo Life Park 'tan banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Hira Yapı Bordo Life Park Evleri 'nde; çocuk oyun alanları, görüntülü interkom sistemi, sauna, fitness salonu, her odada telefon sistemi, yeşil alanlar, sauna, banyolarda havalandırma sistemi, asansör, tenis kortu, bariyerli site girişi, otopark ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.


0212 656 01 68

www.lifeparkevleri.com

Ceren...