14 / 05 / 2024

Hisar Apartmanı ödeme

Hisar Apartmanı ödeme

Henüz satışa çıkmayan Hisar Apartmanı İstanbul Kadıköy'de tek blok halinde inşa ediliyor. Hisar Apartmanı satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak 0216 621 27 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi!

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi başlatan Payguru, işletmelere yeni hizmet veriyor. Bu süreçte; derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplama SMS ile yapılabilecek.

Rumeli Hisarı'nda 25 milyon TL'ye icradan satılık apartman hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1468 ada, 49 parselde kayıtlı apartmanın 1/2 hissesi 25 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda banka kredisiyle ödeme fırsatı!

Zaman ve Mekan Yapı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. Ataköy Marina'nın karşısında yükselen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor.

Hisar Panorama fiyat listesi!

Hisar Panorama fiyat listesi dairelerin planlarına bağlı olarak değişiyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kiracı apartman aidatını ödemezse ev sahibi mi öder?

Apartmanda bir dairede kiracının yaşaması durumunda, apartmada sağlanan günlük hizmetler için aidat ödeme yükümlülüğü de kiracıda oluyor. Peki, kiracı apartman aidatını ödemezse ev sahibi mi öder?

Apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidatları, apartmanın temizliği, güvenliği, tesisat ve onarımı gibi gerekli görülen ihtiyaçlar için toplanıyor. Aidatı ev veya işyerine sahip kimse ya da kiracısı ödüyor. Peki, apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidat borcunu ödemeyen kimselere, gecikme faizi uygulanıyor. Belli bir süre hiç ödeme yapmayan malikler ise icraya verilebiliyor. İşte, apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Aylık olarak toplanan meblağ havuz halinde yöneticide toplanıyor ve olası bir sorunla karşılaşıldığında ortak paradan giderler karşılanıyor. İşte, apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Hisar Palace ödeme planı!

Hisar Palace ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Apartman aidatı ödeme süresi!

Apartmanın kapıcı, kaloriferci, bahçıvan ve bekçi gibi giderleri için apartman aidatının ödenmesi gerekiyor. Apartman aidatı ödeme süresi, yönetici veya kat malikleri genel kurulu tarafından belirleniyor...

Göztepe Hisar Apartmanı'nda 500 bin TL'den başlıyor!

Hisar Yapı güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası'nda Göztepe bölgesinde hayata geçirilen Hisar Apartmanı projesinin bir kaç içinde satışa çıkması planlanıyor. Projede fiyatlar 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor....

Hisar Apartmanı satılık!

Henüz satışa çıkmayan Hisar Apartmanı İstanbul Kadıköy'de tek blok halinde inşa ediliyor. Hisar Apartmanı satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak 0216 621 27 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

Göztepe Hisar Apartmanı iletişim!

Göztepe Hisar Apartmanı iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle: Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi No: 86 Sancaktepe / İstanbul - Hisar Apartmanı telefon numarası: 0216 621 27 00

Hisar Apartmanı ödeme Haberi

Hisar Apartmanı ödeme

Tek bloktan meydana gelen Hisar Apartmanı projesi İstanbul Kadıköy'ün Göztepe bölgesinde konumlandırılıyor. 

Sadece 2 oda 1 salon tipinde dairelerin yer aldığı Göztepe Hisar Apartmanı Evlerinde toplamda 20 adet daireden oluşuyor. Hisar Apartmanı satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


5 veya 6 ay sonra satışa çıkacak olan Hisar Apartmanı projesi Hisar Yapı imzası ile yükseliyor. Her katta 2 dairenin olduğu Göztepe Hisar Apartmanı Evlerinde yer alan blok 11 kattan meydana geliyor. Hisar Apartmanı satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin teslim tarihi bilgisinden bahsedelim.


Hisar Apartmanı teslim tarihi bilgisine göre projede yer alan dairelerin teslimleri projede satışa çıktından 14 ay sonra gerçekleşecek. Hisar Apartmanı satılık daire fiyatları kapsamında projede ki dairelerin fiyatları henüz belirlenmedi. Hisar Apartmanı Evlerinin detayları belirlendiğinde sitemizde yayınlanacaktır.


Hisar Apartmanı Göztepe...