16 / 05 / 2024

hisar fabrika satışı

hisar fabrika satışı

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

Şekere yüzde 67 zam geldi! Şeker fiyatları uçtu! İşte Türkşeker, A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 şeker fiyat listesi!

Geçen aylarda yüzde 31 zamlanan şeker fiyatlarına yine zam geldi! Türkşeker, 50 kg kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 36,4 ile 67 oranında arttırdı. Peki güncel şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

Karaman'da 27 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Karaman İcra Dairesi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Hisar Mahallesi, 4710 ada 2 parselde kayıtlı fabrika ve müştemilatını 26 milyon 979 bin 804 TL'te satıyor...

Gaziantep'te 42.7 milyon TL'ye icradan tek katlı prefabrik fabrika satışa çıkarıldı!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü  Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mah./Köy. 135 ada 13 parselde yer alan tek katlı prefabrik fabrika ve arsası nitelikli taşınmaz 42 milyon TL'den satışa çıkarıldı...

Eyüp Hisar Panorama satılık!

Eyüp Hisar Panorama satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2017 yılı Mart ayında tamamlanacak proje Hisar İnşaat imzası ile yükseliyor.

Hisar Panorama satış ofisi!

Hisar Panorama satış ofisi telefon numarası 444 7 948 olarak belirlendi. Hisar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna 5 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Yeşilpınar Hisar Panorama satılık!

Yeşilpınar Hisar Panorama satılık daire fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje TEM Otoyolu'na 15 dakikalık yakınlıkta yer alıyor.

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

Oral Et, fabrika satış mağazasını Erzurum'da hizmete açtı!

Açılış törenine, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, STK başkanları ve davetliler katıldı.

Konya Karatay'da 17 milyon TL'ye satılık fabrika!

Meram Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Konya İli, Karatay İlçesi'nde bulunan fabrika satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 17 milyon TL olarak belirlendi.

Düzce'de icradan 3.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Düzce 5. İcra Dairesi tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi'nde bulunan fabrika satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon 200 bin 328 TL olarak belirlendi.

Anadolu Hisarı'nda 25.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Beykoz İlçesi'nde Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü içerisinde bulunan eski fabrika Beykoz Sulh Mahkemesi tarafından 25 milyon 746 bin TL bedelle ihale ediyor.

hisar fabrika satışı Haberi

hisar fabrika satışı

Bir fabrikanın daha borçları yüzünden kapandığı açıklandı. Dünya gazetesinden Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın haberine göre; açıklanan büyüme rakamlarına göre, Türkiye'nin 2020'de yüzde 1.8 büyüdüğü, 2019'da 9 bin 127 dolar olan kişi başı milli gelirin 2020'de 8 bin 599'a gerilediği ifade edilmişti.

Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, 33 yıldır faaliyette bulunduğu fabrikayı borçları sebebiyle kapattıklarını duyurdu. İsmail Erdoğan, “Esenyurt’ta 25 bin metrekare alana sahip fabrikamızı borcumuza karşılık el sıkışarak bankaya bıraktık” diye konuştu.

94 MİLYON LİRADAN TEKLİF ALINIYOR

94 milyon TL başlangıç fiyatıyla ilana çıkarılan fabrika için teklif toplanmaya başlandı. 1987'de yapıldığında dönemin en büyük ve modern tesislerinden biri olan fabrika, Türkiye’nin bu alanda üretim yapan az sayıda tesislerinden biri olarak ön plandaydı.

Aynı zamanda Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu (EVFED) Başkanı olan İsmail...