07 / 07 / 2024

hisar silikon saplı tencere

hisar silikon saplı tencere

Mutfak sanatının öncü ismi Hisar'ın yeni tasarımı Satürn Silikon Tencere Seti, el yakmayan silikon sapları ve enerji tasarrufu ile dikkat çekiyor.

A101’de ne varsa indirimli! Basık tencere 200 TL’ye, silikon saplı soyacak 15 TL’ye, hazneli rende 22,50 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, yarın (18 Mayıs) basık tencere 200 TL’ye, silikon saplı soyacak 15 TL’ye, hazneli rende 22,50 TL’ye düşecek. İşte 18 Mayıs Perşembe A101 fiyat listesi...

Nevşehir Uçhisar'da imar planı çalışmaları başladı!

Nevşehir'in Uçhisar kasabasında "Eski Köy Meydanı Alanında Çevre Düzenleme ve Sokak Sağlıklaştırma' projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

2003 yılında Anadoluhisarı, kültür hisarı haline dönüşecekmiş!

2003 yılında İstanbul'daki ilk Türk eseri olma özelliğine sahip Beykoz'daki ileri karakol olarak inşa edilen Anadoluhisarı, Beykoz Belediyesi'nin hazırladığı projeyle içinde konserlerin yapıldığı kültür hisarını dönüşecekmiş.

Şereflikoçhisar'da 117 hektar arazi OSB'ye devredildi!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, belediyeye ait olan 117 hektar arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) devredildiğini açıkladı. Başkan Polat, müteşebbis heyetinin kurulmasından sonra OSB'yi hayata geçirmek için el ele çalışıldığını söyledi

Ankara Şereflikoçhisar'da acele kamulaştırma!

Şereflikoçhisar İlçesi Doğal Gaz İletim Hattı Projesi kapsamında Ankara Şereflikoçhisar bölgesinde proje güzergahına isabet eden alanlar kamulaştırılacak. Karar bugün 29373 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

2000 yılında 40 milyona kiralık Hisar!

2000 yılında Anıtlar ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne bağlı 17 müze ve ören yeri, çeşitli faaliyetler için isteyenlere kiralanabiliyormuş. Bu müzeler arasında Rumeli Hisarı 40 milyon liradan başlayan fiyatlarla tahsis edilebiliyormuş.

1999 yılında Maslak'ta Silikon Vadisi inşa edilecekmiş!

1999 yılında İTÜ, Amerika'daki Silikon Vadisi'nin küçük bir benzerini Maslak'ta inşa etmeyi planlamış. Maslak'ta 70 dönümlük arazi üzerinde yükselecek Türk Silikon Vadisi 40 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleşecekmiş.

Melih Gökçek Şereflikoçhisar ve Gölbaşı projelerini anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şereflikoçhisar ve Gölbaşı’nıziyaret ederek yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.Başkan Gökçek Evren Merkez Parkı'nı da vatandaşların hizmetine açtı

Hisar Termal Kaplıcaları açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Demirci’de yatırımı yapılan Hisar Termal Kaplıcaları’nın açılışına katıldı. Memiş, açılışı yapılan Hisar Termal Kaplıcaları’nın Demirci’ye bu anlamda büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Adese AVM Şereflikoçhisar'da mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Şereflikoçhisar'da 1344 mt2 toplam alana sahip mağaza için kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

1995 yılında Hisar'daki tarihi evler yok oluyormuş!

1995 yılında İstanbul'un tarihi semtlerinden Hisarüstü'ndeki Türk evleri yok oluyormuş. Ev sahiplerinin evleri restore edecek güçleri olmadığından yıkılmaya yüz tutan tarihi evler restore edileceği günü bekliyormuş.

Levent-Hisarüstü arası yeni metro hattı ile 6 dakika sürecek!

Türk 1200 mühendis ve işçinin emeğiyle 28 ayda rekor hızla tamamlanan Levent-Hisarüstü arası yolculuğu 6 dakikaya indirecek metro hattı törenle açıldı.

Levet-Hisarüstü Metro Hattı'nın açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Levent-Hisarüstü bağlantısını sağlayacak mini metronun açılışını gerçekleştirdi. Metro, Levet-Hisarüstü arası yolculuğu 6 dakikaya indirecek.

hisar silikon saplı tencere Haberi

hisar silikon saplı tencere

Hisar,  kullanım kolaylığı sağlayan yeni ürünü Satürn Tencere Seti'ni (Silikon Saplı) tüketicilerin beğenisine sunuyor.  Besin değeri yüksek, sağlıklı yemekler yapma fırsatı veren Satürn Tencere Seti, silikon el yakmayan sapları sayesinde kazaların önüne geçiyor ve ısıyı en iyi şekilde dağıtan taban yapısı ile zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlıyor.

8 parçadan oluşan set, kolay temizleme özelliğiyle kullanım kolaylığı, anti alerjik yapısıyla sağlıklı yemekler yapma fırsatı da sağlıyor.  Kırmızı ve siyah renk alternatifiyle göz kamaştıran set, 489 TL fiyat ile satışa...