01 / 05 / 2024

hisarcık termal turizm projesi

hisarcık termal turizm projesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin ortak olarak hazırladığı “Hisarcık' ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı proje Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı.

Mirada Yatçılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mirada Yatçılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şahin ve Tamer Celep ortaklığında kuruldu. 

Dose Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dose Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu tarafından kuruldu.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Olgun tarafından kuruldu. 

Turquoise Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turquoise Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin Tl sermaye bedeli ile Sur Restoran İşletmeciliği tarafından kuruldu.

Gsı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gsı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Melih Aytun tarafından kuruldu. 

Gs Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Gs Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kin Shıhang tarafından kuruldu.

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydın tarafından kuruldu.

Sultan Köşesi Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Köşesi Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep İncecik tarafından kuruldu.

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esma Uçar tarafından kuruldu. 

Erantan Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erantan Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytiburnu'nda 20 TL sermaye bedeli ile bugün Hüseyin Gül Eda Çelebi tarafından kuruldu.

hisarcık termal turizm projesi Haberi

hisarcık termal turizm projesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin ortak olarak hazırladığı “Hisarcık'ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı proje Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Zafer Kalkınma Ajansının 2013 yılında ilan ettiği Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı (TEÇDP) proje çağrısı kapsamında Kaymakamlık ile Belediyenin ortak olarak hazırladığı 558 bin 770 TL bütçeli “Hisarcık'ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı projenin Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandığını söyledi.


Çalışkan,“Yüzde 64’ü Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilecek proje kapsamında Hisarcık’ta termal turizmin gelişmesi için altyapı, tesis yapımı, yenilenebilir enerji kullanımı ve tanıtım faaliyetleri yapılacak. Bu proje ile ilçemizin termal turizm alanında gelişmesi ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunması amaçlanmaktadır. Bu projenin ilçemize kazandırılmasına katkıda bulunan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kuruluna,...