04 / 05 / 2024

hitit vazosu

hitit vazosu

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule fiyatlar 179 bin TL!

Hitit Vazosu'ndan ilham alınarak inşa edilen Vazo Kule projesinde kısa bir süre için fiyatlar 179 bin liradan başlıyor...

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Hitit Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hitit Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kuyumlu tarafından kuruldu.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Çorum'da 2,5 milyon liraya Hitit köyü inşa edildi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilen Hitit köyünde turistler Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısına tanıklık ederken, ilçedeki kadınlar da ürettikleri el emeği ürünlerden satarak kazanç sağlayacak.

Ahmet Ercan: Türkiye ardı ardına deprem haberleriyle sarsılacak! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İran'ın Hoy kentindeki depremin Van'da yıkıma yol açmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan, 2019-2022 arasının ‘deprem yılları’ olacağını belirtti ve "Van'daki yapılar 3 bin 500 yıl önceki Hitit dönemindeki yapılardan daha kötüdür" dedi...

Çorum'da KOBİ hastanesi kurulacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği tarafından "KOBİ hastanesi" kuracaklarını söyledi.

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Ankara Defterdarlığı'ndan 37 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Çubuk ve Keçiören İlçeleri'ndeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankara Defterdarlığı'ndan 8 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Hitit Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından Kızışcahamam'da arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor...

Ankara Defterdarlığı'ndan 5.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Çubuk İlçesi'nde yer alan ticaret imarlı arsa ihale ile satılıyor..

hitit vazosu Haberi

hitit vazosu

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de daire ve ofis sahiplerine teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor. Tasarımı ve mimarisi ile dikkat çeken Vazo Kule'de, 289 rezidans ve 99 home-ofis bulunuyor. 


Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards'ta 'Ticari Yüksek Katlı Yapı' alanında birinciliğe layık görülen Vazo Kule'de ofisler, istenirse birleştirilerek daha büyük metrekarelere dönüştürülüyor. Teslimlerin hızla devam ettiği 5 yıldızlı otel konforuna sahip olan Vazo Kule'de çok sayıda tesisin yanı sıra helikopter pisti yer alıyor. Home Ofis'te VIP asistan hizmeti; sekreter ve yardımcı personel gibi ihtiyaçları ortadan kaldırarak özel asistan, back office ve concierge hizmetleri sunuyor. 


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 5 yıldızlı otel...