28 / 04 / 2024

hızlı büyüyen 100 şirket

hızlı büyüyen 100 şirket

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin 2012-2015 dönemindeki ortalama büyümesinin yüzde 438 olduğunu belirtti.

Binalarda her katta büyüyen balkon yapılır mı? İşte örneği! 

Depreme dayanıklı binalar ve yönetmeliğe uygun olmayan binaların görselleri sosyal medyada sık sık paylaşılıyor. Her katta balkonları büyüyen binaya yorum yağdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

OECD'nin en hızlı büyüyen ikinci ülkesi Türkiye oldu!

Yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8'lik büyüme kaydeden Türkiye, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde en yüksek oranda büyüyen ikinci, G20 ülkeleri arasında ise üçüncü ülke olma başarısını gösterdi.

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı!

Türkiye İMSAD Ocak 2021 Sektör Raporu yayınlandı. Rapora göre, 2020 yılında ipotekli konut satışlarının payı yeniden önemli ölçüde arttı ve yüzde 38,2 oldu. İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı

Pandemide e-ticarette en çok büyüyen sektör emlak oldu! 

Google Analytics verilerine göre; pandemi döneminde e-ticarette en çok büyüyen sektörlerden birinin emlak sektörü oldu. 

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.

Faruk Kaymakcı: Büyüyen şehirlerde konut meselesi daha iyi planlanmalı!

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı yaptığı açıklamada, "Büyüyen şehirler için önlemler almamız lazım. Konut meselesini, su hizmetini, güvenliği, çevre temizliğini ve ulaşımı daha iyi planlamamız gerek" dedi.

Birevim'den Büyüyen Tasarruf Yöntemi ile ev sahibi olma imkanı!

Tasarruf finans sektörünü geliştiren “Birevim”, ev ya da arabanın teslim alınma tarihi bazında, “Büyüyen Tasarruf Yöntemi” ile, sektöründe yine bir ilke imza atıyor.

Moody's: Türk İslami bankacılık sektörü hızlı büyümeye hazır!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk İslami bankacılığının yavaş başlangıç sonrasında hızlı büyümeye hazır olduğunu açıkladı.

İstanbul, Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehir olacak!

Blueground Kurucu Ortağı Korkmaz,  2030'a kadar İstanbul'un Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehri olacağını belirtti...

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

hızlı büyüyen 100 şirket Haberi

hızlı büyüyen 100 şirket

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, düzenledikleri yarışma sonucunda, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin 2012-2015 dönemindeki ortalama büyümesinin yüzde 438 olduğunu belirterek, "Bu müthiş bir rakam. Türkiye'deki milli gelir artışının 12 kat üzerinde bir performans gösterdiler." dedi.


Hisarcıklıoğlu, TOBB'un "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması"nda ödül alan firmalar için TOBB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuştu.


Töreni 2016 yılı bitmeden yapmayı düşündüklerini belirten Hisarcıklıoğlu, yurt içinde arka arkaya yaşanan olaylar nedeniyle töreni birçok kez ertelemek zorunda kaldıkları ifade etti.


Törene katılan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin özel sektörü yakından tanıdığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, Hükümetin bugüne kadar özel sektörün rekabet gücünü artıracak çok sayıda reforma imza attığını ve atmaya devam ettiğini kaydetti. 


Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firmasına ilişkin listeyi oluştururken başvuru...