06 / 05 / 2024

hızray istasyonları 2020

hızray istasyonları 2020

İstanbul'un kronik sorunlarından biri olan trafiğe çözüm olacak olan proje Hızray nerelerden geçecek? Hızray projesi hangi hatlarla entegre edilecek? Proje kaç istasyondan oluşuyor? İşte tüm detaylarıyla Hızray projesi...

Ekrem İmamoğlu: HIZRAY, İstanbul'a hayırlı olsun! HIZRAY hangi duraklardan geçecek? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u kuzeyden birbirine bağlayacak HIZRAY için hazırlıkların tamamlandığını, onay beklendiğini açıkladı. Peki HIZRAY hangi duraklardan geçecek?

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Bitcoin'de hızlı düşüş devam ediyor! Aralık 2020'den bu yana bir ilk yaşandı

Yüksek enflasyon, ABD'nin faiz oranlarındaki artışlar ve yatırımcıların riskli varlıklardan kaçması Bitcoin fiyatını düşürmeye devam ediyor. Bitcoin, Aralık 2020'den bu yana geçen süreçte ilk kez 20 bin doların altını gördü. Ethereum da düşüşden nasibini aldı.

Şimdi dolar ve altını bir kenara bırakın! Hemen gözler gümüşe çevrilsin, 2020 senesine geri dönüyoruz!

Dolar ve altın fiyatları her gün yakından takip ediliyor. Dolardaki hızlı güçlenme, altın fiyatlarındaki agrasif hareketlilik dakika dakika takip edilirken gümüş arka planda çaktırmadan 2020 senesine geri döndü. Şimdi herkes altn ve doları bıraksın! Bakın gümüşte neler oluyor?

Bursa'da inşaat sektörü hızlandı!

Bursalı sanayicilere Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sağladığı yatırım teşvikleri kapsamında 2020'de 210, 2021’in 7 aylık döneminde 144 komple yeni yatırım belgesi verildi. Bu durumda ayrı bir iş hacmi oluşurken, inşaatlar da hız kazandı.

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Torunlar GYO, 2020 yılı faaliyetleri Vergi Usul Kanunu (VUK) hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre oluşan zarar nedeni ile kar payı dağıtmayacak.

İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yapılan konutların inşaatı hız kesmiyor!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6.6 şiddetindeki depremde birçok bina hasar gördü. Hasar gören binaların yerindeki yeni konut inşaatları hız kesmiyor...

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

HIZRAY hangi ilçelerden geçecek?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda HIZRAY projesini müjdeleyerek 2021'de ihaleye çıkacaklarını açıklamıştı. Peki HIZRAY hangi ilçelerden geçecek? İşte merak edilenler...

Atakule GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Atakule GYO, Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak hazırlanan 2020 yılı mali tablolarda dönem zararı oluştuğu için, kar dağıtılmaması hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına oybirliği ile karar verdi. 

Deniz GYO 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Deniz GYO'nun Vergi Usül Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait ayrıntılı gelir tablosu, 2020 yılı 4. dönem kurum  geçici vergi beyannamesi ekinde bağlı bulunduğu İstanbul Zincirlikuyu Vergi Dairesi'ne verildi.

Servet GYO 2020 yılı 4. dönem kurumlar vergisi geçici vergi beyannamesi!

Servet GYO tarafından Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, 2020 yılı 4. dönem kurumlar vergisi geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu.

Atakule GYO 2020 yılı kurum geçici vergi beyannamesi!

Atakule GYO tarafından Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, kurum geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu. 

hızray istasyonları 2020 Haberi

hızray istasyonları 2020

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Hızray projesini İstanbul'a kazandıracaklarını müjdeledi. İstanbul'un kronik sorunlarından biri olan trafik için yapılması planlanan Hızray projesinin yapımı 2021'in 6. ayında başlayacak. 

Peki Hızray nerelerden geçecek? Hızray projesi hangi hatlarla entegre edilecek? Proje kaç istasyondan oluşuyor?  İşte tüm detaylarıyla Hızray projesi...

1. Hızray projesi nereden geçecek?

- İstanbul’da 12 ilçeyi geçerek havalimanları arasında yapılacak olan Hızray projesi, Halkalı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'nı birbirine bağlayacak. 

2. Hızray projesinin maliyeti ne kadar?

- Hızray projesi 5 milyar dolara mal olacak.

3. Hızray projesi inşaatı ne zaman başlayacak?

- Hızray projesi inşaatının 2021'in ilk 6 ayında Cumhurbaşkanlığı ve Meclis izinlerini aldıktan sonra, “Yap–işlet-devret” modeliyle başlaması planlanıyor.

4. Hızray projesi kaç istasyondan oluşuyor?

- Hızray projesi toplamda 10 istasyondan oluşacak. 

5. Hızray projesinin istasyonları neler?

- Sabiha Gökçen Havaalanı
-...