29 / 04 / 2024

H&M yeni mağazalar

H&M yeni mağazalar

H&M, eylülde 6 yeni mağaza açacak. Böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 29'a çıkaracak. Ankara ve İstanbul'da açacağı mağazaların yanı sıra Tokat ve Sakarya da H&M'in yatırım yapacağı iller arasına katılacak.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

IKEA ve H&M Rusya'dan Çekiliyor!

Rusya- Ukrayna Savaşı devam ederken pek çok marka gibi IKEA ve H&M de, Rusya'daki mağazalarını kapatma kararı aldığını duyurdu… İşte ayrıntılar…

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

Pereja, İstanbul'da yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına devam eden Pereja bu yıl hem İstanbul'da hem diğer illerde yeni mağazalar açacak...

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

H&M yeni mağazalar Haberi

H&M yeni mağazalar


H&M, eylülde 6 yeni mağaza açacak. Böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 29'a çıkaracak. Ankara ve İstanbul'da açacağı mağazaların yanı sıra Tokat ve Sakarya da H&M'in yatırım yapacağı iller arasına katılacak. H&M mağazaları İstanbul'da Özdilek AVM ve Aqua Florya, Ankara'da Antares ve Park Vera AVM, Tokat'ta Novada Tokat AVM, Sakarya'da ise Serpan Park AVM'de açılacak. H&M'in dünya genelinde açacağı 10 flagship (amiral gemisi) mağazasından biri olan Bağdat Caddesi'nin hazırlıkları ise...