02 / 05 / 2024

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat nerede

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat nerede

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat Ve Nalburiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Himmet Genç tarafından kuruldu. 

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kamışlı tarafından kuruldu.

Ktm İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ktm İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Soner Arslantürk tarafından kuruldu.

Beceri Yapı İnşaat Hırdavat Elektronik Ve Matbaa Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beceri Yapı İnşaat Hırdavat Elektronik Ve Matbaa Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Becerikli tarafından kuruldu.

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat Ve Nalburiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat Ve Nalburiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Himmet Genç tarafından kuruldu. 

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Günay tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Köprülü tarafından kuruldu. 

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Bahar tarafından kuruldu. 

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kaçmaz tarafından kuruldu.

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Şahin tarafından kuruldu. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat nerede Haberi

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat nerede

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat Ve Nalburiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Himmet Genç tarafından kuruldu. 

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat Ve Nalburiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmaktır. 2- Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Hmt Matbaa Hırdavat İnşaat Ve Nalburiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: İstiklal Mah.Kaya Sok.No.43/A Esenyurt