16 / 05 / 2024

Ho-In Kang

Ho-In Kang

Güney Kore Arazi, Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Kang: "Çanakkale Köprüsü, sadece Avrupa ve Asya kıtasını bağlamakla kalmayıp Türkiye'ye çok büyük bir ekonomik kazanç olacak" dedi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arif Emir Hoşver tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap İhalesinin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı? İşte İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap İhalesinin ilk oturumuna ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Başakşehir Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek olan "Yenişehir"in komşusu Başakşehir Hoşdere'deki 8.3 hektar büyüklüğündeki alanın imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verildi. Açıkça hukuka aykırı olduğu tespit edilen işlemin, telafisi güç hasarlar oluşturabileceği vurgulandı.

Emlak Konut GYO Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta 547 adet konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan toplam 552 adet  bağımsız bölüm için ruhsat alındı.

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Hoşdere için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

Sinem Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gitti!

Etiler’de görüntülenen Sinem Kobal, muhabirlerin sorularına cevap verdi. Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gittiğini söyledi.

TOKİ'den Başakşehir Hoşdere'ye 353 yeni konut geliyor!

TOKİ, İstanbul Başakşehir Hoşdere'de 353 konut ve 10 dükkandan oluşacak yeni proje için hazırlıklara başladı. Yeni projenin ihalesi 11 Mart'ta yapılacak...

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Esenyurt Hoşdere'de 4 parsel için 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esenyurt İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ho-In Kang Haberi

Ho-In Kang

Güney Kore Arazi, Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang, Çanakkale Köprüsü'nün sadece Avrupa ve Asya kıtalarını bağlamakla kalmayıp Türkiye'ye çok büyük bir ekonomik kazanç olacağını söyledi.


Ho-In, Lapseki ilçesinde 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu'nun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, köprünün inşa edilmesinin Türkiye açısından çok büyük bir anlamı olduğunu kaydetti.


Ho-In, şöyle konuştu:


"Bu temel atma töreni, 1915 Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başlıyor. Köprü 2023'te, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü kuruluş yıl dönümünde tamamlanacak. Bunu anlamlı şekle getirmek için kulenin yüksekliğini 118 metre, mesafeyi de 2023 metre planladık. Çanakkale Köprüsü, sadece Avrupa ve Asya kıtasını bağlamakla kalmayıp Türkiye'ye çok büyük bir ekonomik kazanç olacak. Türkiye'ye 2023 hedefi olarak koyduğu bütün ekonomik hedeflerini gerçekleştirmekte yardımcı olacaktır."


Ülkesi ile Türkiye arasında 60 yıllık kan kardeşliği...