04 / 05 / 2024

Hobbit Evleri kaç tane yapılacak

Hobbit Evleri kaç tane yapılacak

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı.

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 gün! 14 bin TL'den az maaş alanlar 4 bin TL taksitle 3+1 evleri kaçırmayın!

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 güne girildi. Sadece 4 bin lira taksitle 3+1 konut fırsatı için bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

İlios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim!

Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilen ilios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim ediliyor. Peki İlios Ayvalık evlerinin fiyatları ne kadar? İlios Ayvalık evleri kaç lira? İşte İlios Ayvalık evleri güncel fiyat listesi...

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları!

TOKİ projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle TOKİ sosyal konutlara dair sorular sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Koronavirüsle bungalov evlere talep arttı!

Olympos Village Hotel'in yanındaki alanda Hobbit Evleri açılıyor. İnşaat çalışmalarında sona yaklaşan, sedir ağacından yapılan 12 hobbit ev, 21 metrekare iç alan ve özel bahçe teraslı olarak tasarlandı...

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Hobbit Evleri kaç tane yapılacak Haberi

Hobbit Evleri kaç tane yapılacak

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı. Belediye Başkanı Sami Aydın dayalı döşeli evlerin haftalık ve aylık olarak kiraya verileceğini söyledi. J.R.R. Tolkien yazdığı, Peter Jackson tarafından sinema filmi olarak çekilen ’Yüzüklerin Efendisi’ ve ’Hobbit’ filmi serilerinde yer alan ve Hobbit karakterlerinin yaşadığı küçük tepeler içine gömülen evlerden esinlenen Sivas Belediyesi, kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na benzeri evler inşa etti. Film kahramanı cücelerin yaşadığı evlerin büyüklüğündeki yamaç evleri, yapım aşamasında olmasına rağmen ilgi gördü. 1+1 olarak inşa edilen 65 metrekarelik yamaç evlerinde mutfak, banyo, tuvalet ve yatak odası bulunuyor. Mesire alanına şu anda 2 ev inşa...