05 / 05 / 2024

hod travel kış sezonu

hod travel kış sezonu

Türkiye'de kış turizminin ve kış sporlarının gelişmesine katkı sağlayarak, kış sporlarına ilgi duyan herkesin kaliteli ve ekonomik hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla kurulan HOD TRAVEL, 2013-2014 kış sezonuna hazır...

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Meryem Yıldız tarafından kuruldu.

Uztur Travel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uztur Travel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekzod Yunusov tarafından kuruldu.

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Kia Travel İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kia Travel İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıanoosh FARAJI tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Hasan tarafından kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Bozorg ve Vahıd Barzak Saghensara ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Venga Travel Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Venga Travel Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Demiray tarafından kuruldu.

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

hod travel kış sezonu Haberi

hod travel kış sezonu

Türkiye'de kış turizminin ve kış sporlarının gelişmesine katkı sağlayarak, kış sporlarına ilgi duyan herkesin kaliteli ve ekonomik hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla kurulan HOD TRAVEL, 2013-2014 kış sezonuna günü birlik ve tek gece konaklamalı Uludağ turları HOD TRAVEL’ın kurucu ortağı Mine Ece, yaptığı açıklamada ’’ Ekibimiz yıllardır snowboardu tutkuyla yapan kişilerden oluşmaktadır. HOD TRAVEL olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarının tam olarak karşılanması için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Hava ve yol şartlarının zorlukları karşısında güvenliği ve konforu öncelikli tutarak, bilinçli bir şekilde kusursuz hizmet anlayışıyla kış sporlarına gönül veren herkese özel turlar düzenlemeyi hedefliyoruz. Bireysel vermiş olduğumuz hizmetin dışında, kurumların kış döneminde dağ havasını soluyarak gerçekleştirmek istedikleri organizasyonları da pek çok alternatif sunarak gerçekleştireceğiz’’ 


Mine Ece, ‘’HOD TRAVEL ismini, İskandinav mitolojisinde ki Kış Tanrısı...