04 / 05 / 2024

Holiday Inn Oteli

Holiday Inn Oteli

Galerilerin yüzde 90'ının satıldığı otomobil alışveriş merkezi Automall, açılış için gün sayıyor

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Kayapa Islah OSB süreci hızla ilerliyor!

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, Islah OSB süreci hakkında bilgilendirme toplantısı Bursa Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi.

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor!

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor. Holiday Inn Hotel Ankara’nın Banyoları Ideal Standard Bu yıl gerçekleştirilen en önemli otel projelerinden biri de Holiday Inn Hotel Ankara oldu.

Holiday Inn, Türkiye’de 14’üncü otelini Gaziantep’te açtı!

20 milyon dolarlık yatırımla kurulan 93 odalı otel, 280 konuk ağırlama kapasitesine sahip. Gaziantep Holiday Inn, toplantı salonları ve SPA bölümü ile konuklarına rahatlık sunmayı hedefliyor...

Uygar Cengel Holiday İnn İstanbul Airport Genel Müdürü oldu!

Holiday Inn İstanbul Airport Genel Müdürlüğü Görevine, sektörün tecrübeli isimlerinden Uygar Cengel getirildi. Uygar Cengel, Holiday Inn İstanbul Airport’da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Holiday Inn Express Manisa West'in açılışı yapıldı!

Bir süre önce hizmete başlayan Manisa’ nın ilk uluslararası oteli Holiday Inn Express Manisa West’ in resmi açılışı Vali Abdurrahman Savaş ve protokol tarafından yapıldı...

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay ve Holiday Inn Kadıköy bu yıl sonu hizmete girecek!

InterContinental Oteller Grubu (IHG), Holiday Inn markasıyla Tuzla ve Kadıköy'deki yeni otellerini bu yılın sonunda hizmete açacak... Holiday Inn Kadıköy'de 127 normal 4 suit oda, Tuzla'da ise 140 oda yer alacak...

Bağcılar Mahmutbey Kavşağı’na yeni yol! İmar planı askıda!

Mahmutbey Kavşağı ile Taşocağı Caddesi – Tanyeli Caddesi arasındaki alanda 15 metrelik yol yapılacak. Kavşak ile caddeler arasında Holiday Inn İstanbul Airport oteli de yer alıyor. Büyükşehir, yolun imar planını askıya çıkardı...

Holiday Inn Oteli Haberi

Holiday Inn Oteli

Hürriyet Pazarlama Genel Müdür Vekili Rıza Koçyiğit, Automall Projesi'ndeki gelişmeleri projedeki galeri sahipleriyle değerlendirmek amacıyla Holiday Inn Oteli'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Automall Projesi'nde 379 adet oto galerisinin olduğunu anımsattı. Koçyiğit, "Automall'daki galerilerin yüzde 90'ı satıldı ve maliklerine teslim edildi. İç dekorasyonu tamamlanan galeriler, faaliyete hazır" dedi.

Automall'ın, 46 dönüm arazide yaklaşık 86 bin metrekare kapalı alan üzerinde 662 adet bağımsız bölümden oluştuğunu anlatan Koçyiğit, yapımına 2007 yılının haziran ayında başladıkları projede, faaliyete geçecekleri noktaya geldiklerini ifade etti. Koçyiğit, projenin inşaatının tamamlandığını ve yönetim için Yödaş Yönetim Danışmanlık şirketi ile anlaştıklarını, ancak bundan sonra da hem kendilerinin hem de mülk sahiplerinin üzerlerine düşen görevler olduğunu vurgulayarak, "Galerilerin şehir dışına çıkarılması genelgesinin uygulamaya girdiği dönemde Automall'daki kurulu düzen, sizlere önemli bir...