16 / 05 / 2024

Hollanda Bahçecilik Fuarı

Hollanda Bahçecilik Fuarı

Hollanda'nın Venlo şehrinde düzenlenen Dünya Bahçecilik Fuarı'nda (Floriade) kurulan Türkiye Bahçesi, Ülke Bahçeleri Değerlendirme Jürisi'nin değerlendirmesi sonucu Çin ve Almanya bahçeleri ile aynı puanı alarak, ilk üç sırada yer aldı

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Aydın ve Sertaç Aksoy tarafından kuruldu. 

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Avrupark Bahçekent'te 25 milyon liralık rezervasyon!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'na Avrupark Bahçekent projesiyle katılan Cihan İnşaat, 25 milyon liralık daire rezervasyonu yaptı. Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 319 bin liradan başlıyor...

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

EXPO 2016 Antalya sergi alanı inşaatlarında sona gelindi!

Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz." dedi.

AIPH'nin Yılın Üreticisi Ödül Töreni Essen'de yapıldı!

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği'nin (AIPH) Yılın Üreticisi Ödül Töreni, Almanya'nın Essen kentindeki dünyanın en büyük bahçecilik fuarında yapıldı.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri projesi 4-8 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak. Pazartürkün arkasında bulunan 12 bloklu proje 550 konuttan oluşuyor.

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Hollanda Bahçecilik Fuarı Haberi

Hollanda Bahçecilik Fuarı

Farklı ülkelerden 9 üyesi bulunan ve bu yıl Türkiye'nin de dahil edildiği Ülke Bahçeleri Değerlendirme Jürisi, 30 Haziran'da Floriade alanında kurulan tüm ülke bahçelerini inceledi. Jürinin yaptığı inceleme sonucu Türkiye, Çin ve Almanya ile aynı puanı alarak ilk üç sırada yer aldı. Hangi bahçenin birinci olacağının ise ekim ayında açıklanacağı bildirildi. 


Günde yaklaşık 10 bin ziyaretçinin ilgi gösterdiği Floriade'da yer alan Türkiye Bahçesi, bin metrekare alana kurulu. Açılışı 19 Nisan'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Hollanda Kraliçesi Beatrix tarafından yapılan Türk Bahçesi'nde, ebru, hat, iğne oyası ve cam işleme sanatları tanıtılıyor. 


Bahçe içinde yer alan ve ''Yalı'' şeklinde tasarlanan binada da 2016 yılında Antalya'da yapılacak Dünya Botanik EXPO'su ile Antalya'nın tanıtımı...