25 / 05 / 2024

Hollanda fuar

Hollanda fuar

2012 Botanik Expo Fuarı'na, Türk Bahçesi ismiyle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Ticaret Borsası başkanları da gitti

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Turizmciler Hollanda'ya stand açtı!

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Shovv'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı.14-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara, Türkiye Otelciler Federasyonu da katıldı.

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Hollanda'daki Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale standı ilgi gördü. Fuarda, Çanakkale için ayırılan alanda Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı anısına yapılan özel stant çalışması, tüm ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Antalyalı turizmciler Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Show'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı. Fuara en kalabalık ülke olarak katılan Türkiye, damgasını vurdu.

Tacettin Özden: Hollanda pazarının Kuşadası'na ilgisi iyi!

Hollanda'nın Utrecht şehrinde gerçekleştirilen uluslar arası turizm fuarının ardından Kuşadası Otelciler Derneği ( KODER ) Başkanı ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden değerlendinnelerde bulundu.

İzmir'in Selçuk ilçesi Hollanda turizm fuarında tanıtılıyor!

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen ’2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı...

Didim 6'ncı kez Hollanda fuarında yerini aldı!

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

İzmir, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı!

İzmir, Hollanda'nın Utrecht kentinde 13-18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak.

Altın Emlak'ın Cultifes Fuarı'nda açtığı stand Hollandalılardan yoğun ilgi gördü!

Türkerin Avrupa'da en yoğun olduğu ülkelerden Hollanda'da Türkiye'ye olan ilgi arttı, ilk yurt dışı faaliyetlerine Hertogenbosch'da başlayan Altın Emlak'ın Cultifes Fuarı'nda açtığı standa yoğun ilgi oldu.

Sunfida, Second Home fuarına çağırıyor!

Biçer Group’un gayrimenkul markası Sunfida, Uluslararası Second Home Fuarı'nda kuracağı Türkiye standına Türk gayrimenkul pazarlama firmalarını davet ediyor. Second Home Fuarı, Eylül’de Belçika’da ve Ekim’de ise Hollanda’da düzenlenecek.

Hannover Sanayi Fuarı 7 Nisan'da kapılarını açıyor!

Dünyanın en büyük endüstri fuarlarından olan Hannover Sanayi Fuarı, 7 Nisan'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Bu yıl Hollanda'nın partner ülke olduğu fuar, 11 Nisan tarihine kadar gezilebilecek.

Turizm sektöründe 2014 yılında yüzde 7'lik artış bekleniyor!

HOLLANDA'DA gerçekleşen fuarın yılın ilk verilerinin elde edildiği bir yapıya sahip olduğunu aktaran Başkan Yusuf Hacısüleyman, "Hollanda fuarı yılın ilk verilerini alabildiğimiz yer. Hem Türkiye hem Antalya artıda gözüküyor...

Hollanda fuar Haberi

Hollanda fuar

2012 Botanik Expo Fuarı, Hollanda Floriade kentinde düzenleniyor. Türkiye, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin organizasyonuyla "Türk Bahçesi" ismiyle katıldı ayrıca Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak ile Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve sektör temsilcileri katıldı.


Osman Bağdatlıoğlu, 2016 Antalya Botanik Expo'su için yoğun bir şekilde çalıştıklarını fakat kendileri için en önemli eksikliğin fuarla ilgili henüz bir yasalarının olmayışı olduğunu söyledi. Bağdatlıoğlu, şöyle devam etti:


Yaptığımız en önemli iş, Venlo'daki Türk bahçesini oluşturmak, böylece Antalya'da 2016'da gerçekleşecek Expo'ya dönük deneyim kazanmak oldu. Ancak, Antalya 2016 Botanik Expo'sunun yasası çıkmadığı için boşlukta gibiyiz. Hollanda, Venlo için yasasını 8 yıl önce çıkarmış, hızla hazırlanmış, şimdi 42 ülkenin katıldığı Floriade 2012'ye başarıyla ev sahipliği yapıyor. Bizde ise henüz yasamız...