09 / 05 / 2024

hollanda müslamların evi

hollanda müslamların evi

Hollanda Amsterdam'da 180 adet sosyal konut Müslümanlar'ın isteklerine göre düzenlendi...

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Rize'de yaşayanlara müjde! Kiradan uygun fiyata ev sahibi olmanız mümkün!

Kira ödemekten daha uygun fiyata ev sahibi olmak mümkün. Rize’de sunulan yeni bir fırsat ev sahibi olmak isteyenler için kiradan daha az taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Peşinatını ödeyenler hayallerindeki evi satın alma imkanına kavuşacak. İşte detaylar...

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

Hayatımın evi projesi HEP İstanbul'da taksite mola!

Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

İzmir Buca'da Göç ve Mübadele Anı Evi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yunan mübadelesini yaşamış mübadillerin anılarını gelecek kuşaklara aktarmak için İzmirliler’in de desteği ile Buca’da “Göç ve Mübadele Anı Evi” kuracak.

Kiracıyım ev sahibi evi satıyor ne yapmalıyım?

Gayrimenkul kira hukuku gereğince taşınmaz malın kiraya verilmesi, satılmasına engel teşkil etmiyor. Peki, kiracıyken ev satılırsa ne olur? "Kiracıyım ev sahibi evi satıyor ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Kuru mülkiyet sahibi evi kullanabilir mi?

Kuru mülkiyet; gayrimenkulün yararlanma hakkının başkasında olduğu durumlarda, mal sahibinin ilgili gayrimenkul üzerindeki sahiplik durumunu ifade ediyor. Peki, kuru mülkiyet sahibi evi kullanabilir mi?

Tapuda aile konutu şerhi koydurmadım, eşim evi satabilir mi?

Evlilik birliğinin devamı süresince eşlerin birlikte yaşadıkları, hayatlarını idame ettirdikleri gayrimenkul olarak tanımlanıyor. Peki, tapuda aile konutu şerhi koydurmadım, eşim evi satabilir mi?

Üvey anne babanın evi miras kalır mı?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu Üvey anne babanın evi miras kalır mı sorusuna yanıt verdi..

Hep İstanbul Hayatımın Evi avantajlı 2. etap satışlarında 4 farklı ödeme seçeneği!

Hep İstanbul Hayatımın Evi projesindeki 2. etap satışlarında fiyatlar 216 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede faizsizden indirimliye ara ödemeliden banka krediliye kadar 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Hep İstanbul Hayatımın Evi'nde 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hep İstanbul Hayatımın Evi projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Fiyatların 193 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Hayatımın Evi projesinde 1424 konut yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul Hayatımın Evi projesi!

Tekfen Hep İstanbul Hayatımın Evi projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada hayata geçiriliyor. Projedeki dairelerin satış süreci devam ediyor.

hollanda müslamların evi Haberi

hollanda müslamların evi
Hollanda'da büyük tartışma yaratan, Müslümanlar'ın ihtiyaçların göre 180 sosyal konut yapılması üzerine Amsterdam'da yaklaşık 180 apartma Müslüman tüketicilerin isteklerine göre yapıldı. Düzenlemelerde abdest alamaya uygun musluklar, erkek ve kadınların ayrıldığı sürgülü kapılar yer...